2200 TL'ye kadar klavye önerisi

Bütçe
2000

hasbutcu

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,
Kullandığım Aigo A100 klavyemde çift tuş algılama (double Click) sorunu başladı ve bu durum beni oldukça rahatsız ediyor. Bu nedenle klavyemi değiştirmek istiyorum.

Bütçe olarak maksimum 2200 TL'ye kadar çıkabilirim. %100 (full size) klavyeleri tercih ediyorum.
Bu bütçede önerebileceğiniz modeller nelerdir?

100 Klavye olarak bildiğim model bu hocam.

Genelde %75 klavye öneriyoruz ve kullanıyoruz. Numpad çok önemli değilse %75 öneririm bende. Hızlıca alışıyorsunuz zaten.

2700 Civarına %75 olarak F75 Max var. Bütceyi fazla aşmamaya çalışıyorum. Yoksa H75tri, Akko 5075 filan da var. Düz F75 kullanıyorum kendim ve gayet memnunum.

Kullandığınız klavye hot swap, eğer çift tıklayan tuş sayısı azsa direkt switchleri değiştirin eğer hepsi bozuk diyorsanız en mantıklısı.

100 klavye olarak bildiğim model bu hocam.

Genelde %75 klavye öneriyoruz ve kullanıyoruz. Numpad çok önemli değilse %75 öneririm bende. Hızlıca alışıyorsunuz zaten.

Bilgisayarı babam da kullanıyor Metin2 delisi kendisi numpadsiz yapamaz :D
Yine de %75 lerede açığım bakmak isterim.

Kullandığınız klavye hot swap, eğer çift tıklayan tuş sayısı azsa direkt switchleri değiştirin eğer hepsi bozuk diyorsanız en mantıklısı.

Belirli tuşlar arada çift tıklıyor sürekli olan bir durum değili 10 tıklamada 1 çift tıklıyor gibi.

İ harfi g harfi vb.
enter tuşu da biraz zor basıyor eğer düzeltmek daha uyguna geliicekse ona uğraşayım.

Attıgım Aula F75 veya HE75 TRİ bakabilirsiniz.

75Tri'nin rengi hosunuza gitmeyebilir kabul ediyorum babanızda kullandıgı için Aula F75 Max daha iyi seçenek olabilir. Numpad babanız için önemliyse muhtemelen keycapslerde önemlidir. Leon hocamın attığı Aula S100 Pro iş görür. Yok daha iyi olsun derseniz en üstte attıgım beyaz 100 klavye ye bakabilirsiniz.

Belirli tuşlar arada çift tıklıyor sürekli olan bir durum değili 10 tıklamada 1 çift tıklıyor gibi.

İ harfi g harfi vb.
enter tuşu da biraz zor basıyor eğer düzeltmek daha uyguna geliicekse ona uğraşayım.

O zaman arkadaşın dediği mantıklı olabilir. Belli tuslar çift tıklıyorsa o Switch'i değiştirebilirsiniz.

Attıgım Aula F75 veya HE75 tri bakabilirsiniz.

75Tri'nin rengi hosunuza gitmeyebilir kabul ediyorum babanızda kullandıgı için Aula F75 Max daha iyi seçenek olabilir. Numpad babanız için önemliyse muhtemelen keycapslerde önemlidir. Leon hocamın attığı Aula S100 Pro iş görür. Yok daha iyi olsun derseniz en üstte attıgım beyaz 100 klavye ye bakabilirsiniz.

O zaman arkadaşın dediği mantıklı olabilir. Belli tuslar çift tıklıyorsa o Switch'i değiştirebilirsiniz.

Klavyemi seviyorum ama bu sorun çok sinirimi bozuyordu, ne kadara mal olur switch değiştirme?

Klavyeyi bilgisayarcıya temizletmek mi mantıklı bir de evde malzemelerini almak mı hocam?

Yardımınız için teşekkür ederim.

Klavyemi seviyorum ama bu sorun çok sinirimi bozuyordu ne kadara mal olur switch değiştirme

Klavyeyi bilgisayarcıya temizletmek mi mantıklı bir de evde malzemelerini almak mı hocam? Yardımınız için teşekkür ederim.

Bilgisayarcılar artık soyguncu oldu. En ufak bir şeye minimum 100-200TL para istiyor. Tüm tuslarını çıkartıp kendiniz temizleyin. Switchlere kıl tüy girdiyse belki oda etkiliyordur çift tıklamayı. Kullanmadığınız tusların switchleriyle değiştirebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı