2200G sistem oyun performansı nasıl olur?

Vibasdo

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben yeni bir sistem toplayacağım. Toplayacağım bu sistem:

══▐ SSD▐ ══ ══▐ RAM▐ ══ ══▐ İŞLEMCİ▐ ══ ══▐ ANAKART▐ ══

Bu sistemle 2 adet bilgisayar toplayacağım bir bilgisayarda AMD Radeon HD 5570 diğer bilgisayarda ise NVIDIA GeForce 9500 GT var. Size sorum şu bu bilgisayarı topladıktan sonra Valorant, GTA 5, Fortnite gibi oyunlarda ortalama FPS'im kaç olur + olarak bu sistemi toplamak mantıklı olur mu? Bütçem tahmin edebileceğiniz gibi 2200 TL en fazla 2500'e çıkabilirim.

O bahsettiğin ekran kartlarını kullanmak yerine 2200Gnin APUsunu kullanarak daha iyi performans alabilirsin. Zaten 9500 GT DirectX 11 desteklemiyor Valorant oynayamassın.

Bu sistemle 2 adet bilgisayar toplayacağım bir bilgisayarda AMD Radeon HD 5570 diğer bilgisayarda ise NVIDIA GeForce 9500 GT var. Size sorum şu bu bilgisayarı topladıktan sonra Valorant, GTA 5, Fortnite gibi oyunlarda ortalama FPS'im kaç olur + olarak bu sistemi toplamak mantıklı olur mu? Bütçem tahmin edebileceğiniz gibi 2200 TL en fazla 2500'e çıkabilirim.
SSD kronik sorunlu onu alma.

SSD kronik sorunlu.
Aynı fiyata şöyle de yapabilirsiniz.

RAM miktarını 2 adet yaparsanız daha iyi olur.

Öncelikle merhaba . Bu sistemde ben bir sıkıntı yaşayacağını pek sanmıyorum . Ama arkadaşında dediği gibi ileriki zamanlarda RAM'İ mutlaka 2X8 GB yapmalısın . İyi bayramlar .

Öncelikle merhaba. Kullandığım sistem aynı sayılır, imzamda görebilirsiniz. Valorantta sizi üzmez. Ben Valorantta 8x1 RAM ile 120FPS minimum alıyorum, 8x2 RAM ile birlikte 150FPS'lere ulaşabilirsin. (En güncel chipset sürücüleri yüklü) GTA 5 oynamadım, Fortnite oyununda ise üzmez diye düşünüyorum.

Bu linkte sizin işlemciden daha iyi ve daha ucuz bir ürün var. Eğer APU kullanmayacaksanız işlemci olarak bunu alın.
Ekran kartı neredeyse yok 9500gt ile bu işlemciyi kullanmak çok saçma olacaktır. Eğer apu istemiyorsa önerim AMD Ryzen ™ 3 1200 AF 12nm Yeni Versiyon 3.1GHz (Turbo 3.4GHz) 8MB AM4 İşlemci - PC Bileşenleri | Teknobiyotik

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı