2200G sistem oyun performansı nasıl olur?

Arkadaşlar ben kararımı verdim 3200'lü sistem alacağım ama hepsiburadan toplamak istiyorum çünkü açıkçası en güvenilir orası geliyor :/ orada da 3200 bulamadım. Bana güvenilir sizinde alışveriş yaptığınız bir siteden link atar mısınız?
Bende bulamadım. Hiç bulamazsanız yanlış anlamayın diretmiyorum 2200G'yi az bir OC ile kullanabilirsiniz.

3200G; 2200G çipinin laciverti zaten. Aralarında ahım şahım bir performans farkı yok, tek fark belki tekli çekirdeğe yüklenen oyunlarda biraz hissedilir fark ortaya çıkabilir o da ikisinin de ucu ucuna besleyebileceği kartlarda meydana gelmesi daha olası olur. (GTX 1650 4GD5OC vb seviyesi gibi).

Bana kalırsa, 1000 TL bandına Ryzen 3-3100 alır, ekran kartı stokları düzelinceye kadar da beklerdim. 3200G ile güncelleyebileceğiniz ekran kartı modelleri sınırlı, tabii ben bekleyemem diyorsanız siz bilirsiniz yine de. Söz konusu ağırlık olarak Valorant gibi appler olacaksa APU 3200G iş yapacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı