23.000 TL AMD tabanlı monitör dahil sistem

Bütçe
23.000 TL

Dark Dean

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba dostlar. Biraz uzun olacağı için özür dilerim. Seneler sonra ilk defa düzgün bir bilgisayar alacağım. Monitör için ayrı bir bütçem yok. Oyun ve yazılım için kullanacağım. Bulunduğum yer sıcak.

Sizden ricam kasada herhangi bir özelleştirme yapılacaksa yapıp linkini yollarsanız sevinirim. Çünkü donanımlardan anlamıyorum.

Parça bozulmadığı sürece yükseltme yapmayacağım o yüzden bazı isteklerim var. Soğutucuya ihtiyacım var. İşlemcinin, ekran kartının AMD olmasını ve ekran kartının 12 GB olmasını istiyorum. Son olarak kasa mesh olmasa bile aydınlatmalarını kontrol etmeyi istiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

İstekleriniz doğrultusunda bu kasa var:

not: PSU ve SSD'yi değiştirin.
Yanına da 1080p 144Hz monitör alırsınız.

AMD şart değilse buna da bakabilirsiniz:

PSU ve SSD ne olmalı? Kasaya baktım ama aydınlatmaları kendimiz kontrol edip edemediğimiz yazmıyor.

Üstteki victor sistemde PSU'yu H3-700 yapın, ayrıca SSD'si bir tık kötü ama orada seçilecek adam gibi SSD yok, olanlarda gereksiz pahalı sonradan güzel bir SSD almak daha mantıklı gibi monitör olaraksa bunu öneririm:MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA

Hocam peki Goodram nasıl? Sistem toplama videolarında birkaç kez üst üste geldim.

Üstteki victor sistemde PSU'yu H3-700 yapın, ayrıca SSD'si bir tık kötü ama orada seçilecek adam gibi SSD yok, olanlarda gereksiz pahalı sonradan güzel bir SSD almak daha mantıklı gibi monitör olaraksa bunu öneririm:MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA

Önerdiğiniz monitör bütçe aşıyor ne yazık ki. Var mı başka önerebileceğiniz monitör?

@Dark Dean alternatif SSD'ler de pek iyi değil, en azından Adata Legend 700 yapın. PSU, FSP Hyper Pro 700W seçilebilir.

SSD için seçim yaparsam 19.277, 70 TL oluyor. Monitör için bütçe düşüyor.

Son düzenleme:
Hocam sadece PSU değişimi ile 19.158, 72 TL yapıyor. Soğutucuya ihtiyaç var mı bilmiyorum. Geri kalan bütçeyle önerebileceğiniz bir monitör var mı?

Sogutucuya ihtiyac var; 224 XTS'ya da 214 XT. Bu sonradan da alinabilir tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı