23-29 bin TL hazır sistem önerisi

beşvakit

Attopat
Daha fazla  

Arkadaşlar bu sistemi önerir misiniz, ya da bunun tarzı 23K-29K aralığı bir sistem öneriniz varsa dört gözle bekliyorum. Ayrıca bu linkte PC üzerinde sisteme başka şeylerde ekleyebiliyoruz, bu olursa eklememi önereceğiniz şeyler de var mı?

Arkadaşlar bu sistemi önerir misiniz, ya da bunun tarzı 23K-29K aralığı bir sistem öneriniz varsa dört gözle bekliyorum. Ayrıca bu linkte PC üzerinde sisteme başka şeylerde ekleyebiliyoruz, bu olursa eklememi önereceğiniz şeyler de var mı?

İşlemci i5 5600X veya i5 13100F olursa daha iyi SSD 500GB Windows zaten 98 GB sana kaldı 400 2 3 oyun anca yüklersin SSD'yi yükseltmen lazım.

VULCAN-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar bunu alın geçin, eğer ki 29 Bin TL'nin biraz daha üstüne çıkabilirseniz RAM ve SSD yükseltmesi yapabilirsiniz. Onun dışında şuanda bütçenize uygun alabileceğiniz en iyi sistem budur. Ek olarak bu sistemi aldığınızda işlemci stok fan ile geliyor, ileride işlemci için kule tipi fan veya sıvı soğutucu alırsanız çok daha iyi olur malum yaz ayları ve işlemcinın sıcaklık değerleri epey fazla olacaktır.

Windows nasıl 98 GB kullanıyor? 2-3 oyun değil. 6-7 rahat yükleniyor 40+ olsa bile.

Yanlış yazmışım güncellemelerle beraber 50GB'ı buluyormuş 4060'lı sitem alacak hikayeli oyunlar oynayacak diye tahmin ediyorum 1 oyun en az 60 70 GB hikaye oyunu nasıl 6 7 oyun yüklese bile çok az yer kalır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı