23 bin TL'ye sistem önerisi

5600 olunca gayet iyi de, hocam dediğim gibi işte garip parçalar kullanıyorlar. Ha belki garip değildir de ben bilmiyorumdur diyeyim. Vatan'daki sistem neyse bildiğim parçalar da, GameGaraj'ın topladıklarında bilmediğim markalar kullanılmış. pawEn hocam müsait olsa bakardı da...

5600 olunca gayet iyi de, hocam dediğim gibi işte garip parçalar kullanıyorlar. Ha belki garip değildir de ben bilmiyorumdur diyeyim. Vatan'daki sistem neyse bildiğim parçalar da, GameGaraj'ın topladıklarında bilmediğim markalar kullanılmış. Pawen hocam müsait olsa bakardı da...

Peki teşekkürler.

Peki teşekkürler.

Bu nasıl olur? Pulse 5A-RTX 4060 - Game Garaj gayet ucuz.

@Shinsai selamlar tekrardan kusura bakmayın tekrardan rahatsız ediyorum bugün 2 tane vatan mağazasına gittim bir tanesinde işlemcimin i5 12400F olmasını daha uygun buldu diğer tarafta hem işlemciyi Ryzen 5 5600 yapıp hem de belleği 1 TB'ye çıkardı i5 12400F'li sistem 500 GB belleğe sahip siz hangisini önerirsiniz. R5 5600 ve 1 TB ekleyince fiyat 24 bin TL'ye yükseliyor hangisini tercih edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
5600 - 4060 iyidir ya. Siz hangisini isterseniz onu seçersiniz, ben de 5600 - 3060 kullanıyorum. Tek söyleyeceğim sistemin yanında o işlemciye bir hava soğutucu şart.

Hava soğutucunun şart olduğunu biliyorum Ryzen 5 5600'e karşılık ama yanlış hatırlamıyorsam kasanın içinde 7 adet stok fan varmış sizce soğutucu almak mantıklı mı? Arkadaşlarım gerek yok dediler fazladan stok fan bulunduğu için.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı