2300 TL Laptop Önerisi

-warpalawas-

Hectopat
Katılım
15 Ağustos 2014
Mesajlar
38
Yer
Düzce
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar aslında masaüstü bilgisayar toplama hayalim vardı fakat bunu gerçekleştiremedim(Aile baskısı). Sizden ricam 3 laptop arasında kaldım hangisi alınmalı. Aklım Victor'dan yana çünkü ekranı FHD vs. Yardımcı olursanız sevinirim özellikle kullanan arkadaşlar artı ve eksilerini belirtirse minnettar olurum.
Not: Oyun amaçlı kullanılacak.

Asus X550JX-XX099D
Asus X550JK-XO012D
Victor G451
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Asus X550JX-XX099D modeli daha uygun olacaktır. GTX950m daha güncel bir ekran kartı çok az da olsa performansında artış vardır.
 
Benimde aynı durum. Normalde bilgisayar toplucaktım fakat öğrenci yurdunda kalıcağım için laptop alma kararı aldım. Şuan Asus X550JX-XX099D Core i5-4200H 4GB 750GB GTX950M 2GB 15.6" FreeDos | sanalmarketim bu bilgisayarda karar kıldım satın alırkende yanında ram alıp kendim takmayı planlıyorum sonuçta çokda zor bişey değil. Karar alındı fakat bilgisayarı nerden alıcağım hakkında kararsızım bildiğiniz üzere 2. ram takılmış hali ebrar bilgisayarda dahada ucuz bi şekilde satılıyor. sanalmarketten alsam bu iş 2300'e patlicak ama ebrardan alırsam 2100 TL. Ebrarda takılan ram'in kalitesi hakkındada pek bi bilgim yok siz bilenlerden yorum almak isterim.Sizce nerden satın alsam ?

Ayrıca konuyu açan arkadaşada benden tavsiye benimde bütçem aynı ve bu bilgisayarı tercih ediyorum emin ol bundan daha iyisini bulamayız cihazda GTX ekran kartı var ve ufak bi upgrade ile ram'ide yükseltebiliyoruz :)
 
Garantili ürün almak daha mantıklı olur. Siz elle takarsan garanti dışı kalıyor yanlış bilmiyorsam. (n) Yada benim önerdiğim modeli alabilirsin daha uzun süre kullanırsın.
ASUS X550JX-XX097H Notebook - X550JX-XX097H , 2015 asus notebook, asus x550jx dizüstü2015 modelleri, asus X550JX-XX097H notebook, 2015 asus notebook modelleri, oyun asus, Notebook, Asus Laptop,...
Yok dostum RAM takılabilmesi için ayrı bir bölme var. Kullanıcı olarak orayı açıp ekleme yapabiliyorsunuz ve garanti dışı kalmıyor. Ama laptopun ana kartı veya grafik kartının bulunduğu bölmeyi açarsanız garanti dışı kalıyor.

Ayriyetten önerdiğin bilgisayarın maalesef stoğu tükenmiş.

Birde Victor markasını araştırdım genelde herkesin şikayeti var türlü türlü bu yüzden bende bulaşmak istemedim bence sende bulaşma.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı