2300 TL Laptop Seçimi

Hangisi

• Oy verenlerin toplamı
    8
Anlamadım nasıl?neden amd o kadar kötü mü de? Bana göre ekran kartında nvidia>amd>intel.Amd de o kadar kötü değil
Değil. Ama laptoplara getirdiği seri kötü biraz. O arkadaşın dediği kadar da kötü değil. İleride RX ve Ryzen serisini laptoplara getireceğini söylüyor AMD. Hatta getirildi bile. HP ve ASUS laptoplarda var. Ama Türkiye'ye gelmedi daha. Amazon'da falan var

"Farklı mimariye sahip işlemciler" GHz, çekirdek sayısı ve Turbo Boost hızına bakarak karşılaştırılmaz. mAh en az olan o dediniz ancak cihazı %85 oyun amaçlı kullanıyorsunuz. Oyunu şarja bağlı olmadan mı oynayacaksınız?
AMD Ryzen ve Threadripper hariç hiçbir işlemciyi tavsiye etmiyoruz. İsterse masaüstü, isterse laptop olsun.
Benim tavsiyem Acer.
Ama hangi acer a515 mi
E5 mi

Değil. Ama laptoplara getirdiği seri kötü biraz. O arkadaşın dediği kadar da kötü değil. İleride RX ve Ryzen serisini laptoplara getireceğini söylüyor AMD. Hatta getirildi bile. HP ve ASUS laptoplarda var. Ama Türkiye'ye gelmedi daha. Amazon'da falan var
Biraz daha açıkla pek anlamadım.burdaki seri derken neyi kastediyosun.yani rx ryzen serisi kötü mü?

İlk attığınız. E5-675G olan.
Peki caspera baktınız mı o da iyi gibi hatta bence ondan daha iyi

Son düzenleme:
İki şey soracağım işlemcide
intel core i5 mi
Amd a12-9720p apu mu
Amd quad-core a10-9620P mi
7.nesil amd fx 9800p apu mu
bilen biri büyükten küçüğe sıralasın {sadece bilenler cevaplasın!}
Ve de grafik kartında
Nvidia ge force gt 920mx mi
Amd radeon 530 mu
Amd radeon rx-9630P mi
Nvidia gt940 mx mi
Yine bilenler büyükten küçüğe sıralasın
Benim önerim amd'leri baştan ele.
İ5, gt 940mx.

İstediği işlemciyi laptopa getirsin. Ekran kartı nvidia olmadıktan sonra boş. Örneğin 3000-3300 TL bandında GTX 1050 ekran kartlı laptoplar satılıyor. GTX 1050'ye rakip dizüstü için amd kart var mı ve satılan laptopların fiyat aralığı ne kadar çok merak ediyorum. Veya 4000 TL bandında 1050Ti'ye rakip amd ekran kartlı laptop?

Casper kışın soba niyetine kullanılacak bir markadır. Ancak onun dışında Acer ile farkları;

-E5 675G'deki ekran kartı daha iyi.
-Casper 1 TB, Acer 500 GB.
Hâlâ Acer E5 675G almanızı öneriyorum.
Bir dakika ilk önce o e5 575G
Sonra acer 500gb casper 1tb 1tb demek 1024 gb
Ondan sonra casper 3320mAh acer 2800mAh
Sonra onun turbosu az kendisi fazla
Casper hd wled acer led lcd
Daha ne söyleyim hem ben 8 sene laptop casper 2 senedirde telefon kullandım hiç sorun yaşamadim

Doğru, model numarasını yanlış yazmışım.
1 TB 1024 GB demek. Acer'in iki katı yani Casper.
Siz oyun ve gündelik amaçlı dediniz. Oyunu da şarjda oynayacaksınız yani mAh pek de önemli değil.
Turbo Boost'un fazla olması demek işlemci gücünün daha az olması ve eşitlemek için kendini daha fazla zorlaması demek. Yani termal bakımı olumsuz yönde etkiler.
HD WLED ve LED LCD arasındaki farkları biliyor musunuz ki öyle söylüyorsunuz?
Ben de 9 yıldır Acer laptop kullanıyorum. Kuzenim ise 3 yıldır Casper telefon kullanıyor ve telefonundan hiç memnun değil.

İstediği işlemciyi laptopa getirsin. Ekran kartı nvidia olmadıktan sonra boş. Örneğin 3000-3300 TL bandında GTX 1050 ekran kartlı laptoplar satılıyor. GTX 1050'ye rakip dizüstü için amd kart var mı ve satılan laptopların fiyat aralığı ne kadar çok merak ediyorum. Veya 4000 TL bandında 1050Ti'ye rakip amd ekran kartlı laptop?
AMD'nin laptoplardaki ekran kartları kötü şu an. Fakat bu, laptoplara gelecek RX serisinin kötü olacağı anlamına gelmiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı