23K telefon tavsiyesi

Bütçe
20 bin tl ve altı
Ben S serisi alsın mı dedim? Konuyu başka bir tarafınızla mı okuyorsunuz yoksa algılama probleminiz mi var?

Hayır yok siz A serisi bir telefon alınmaz dediniz. Konu sahibi Samsung istiyorsa ne yapacak? Açıklayın madem. Güncel olarak A serisinin bir sorunu bulunmuyor. Saçma sapan yalan dolan bilgiler ile konu sahibinin aklını karıştırmayın.

Konu sahibi Samsung istiyorum diye belirtmiş mi? Dostum gerçekten siz uzmana danışın. Ciddi söylüyorum. Konu sahibi öyle bir şey belirtmeden belirtmiş gibi tepki veriyorsunuz. :D

Belirtmesine gerek yok ben orada kocaman bir şekilde istiyor(SA) yazmışım zaten. Sizde bir problem var.

A serisi asla para verilmeyecek, işlemci, kamera ve performans açısından fiyat olarak emsallerine göre alt tabakada kalan, sırf arkasında zamzung yazıyor diye alınan ucuz bütçeli telefonlar. Alınmaz.

Kesinlikle alakası yok. Evet, A serisi bazı sorunları var ama o sorunları saydığın şeylerle alakasız. Fiyatındaki kaç emsaline göre alt tabaka sayılacak cihazı var A serisinin(fiyatı sabitlenmiş modeller içinde)

Arkadaşlar, 20-23 bin TL'ye yakın ve altı, oyun ve günlük kullanım için telefon tavsiyesi verebilir misiniz? Kasma, donma, ısınma olmasın (PUBG falan oynamıyorum, MLBB, CoC ya da FPS oyunları için) iyi FPS versin, hızı falan güzel olsun. Kamera çok da önemli değil, orta seviye yeter. 8 GB bellek, 256 GB hafıza olsun. Samsung A55, HONOR 200, Redmi'lere falan baktım. Bir de POCO X7 Pro’ya; şebeke sorunu falan var diyorlar. Samsung S24 FE’ye falan baktım, o da az pahalı geldi. Para birikir mi bilmiyorum ama birikirse S24 alacağım galiba. Siz yine de bir örnek verin.
Hocam honor 200, a55 alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı