Kamera önemli değil demiş. Kamera harici A55'e 4-5 tur falan bindirir. Genel performans, hız, akıcılık, stabilite, depolama, ram hepsinde X7 PRO önde.Neye göre? Oyun oynamıyorsa gereksiz.
Kamera önemli değil demiş. Kamera harici A55'e 4-5 tur falan bindirir. Genel performans, hız, akıcılık, stabilite, depolama, ram hepsinde X7 PRO önde.Neye göre? Oyun oynamıyorsa gereksiz.
Kamera önemli değil demiş. Kamera harici A55'e 4-5 tur falan bindirir. Genel performans, hız, akıcılık, stabilite, depolama, RAM hepsinde X7 Pro önde.
Arayüz çöp olduktan sonra hiçbirinin önemi yok. Günlük kullanım telefonu değil o.Kamera önemli değil demiş. Kamera harici A55'e 4-5 tur falan bindirir. Genel performans, hız, akıcılık, stabilite, depolama, ram hepsinde X7 PRO önde.
Adamın kriteri hız, stabilite, ve ekran performansı. Hızda X7 pro önde, stabilite de önde, ekran performansında zaten önde, işlemcisi daha iyi, dediğim gibi daha fazla depolaması var ek olarak RAM'i daha fazla. Arkadaş stabiliteyi arayüzden ibaret zannediyor sanırım ama A55'in işlemcisi çöp. Şu an stabil çalışsa da 3-4 yıl sonra can çekişecek o telefon.Arayüz çöp olduktan sonra hiçbirinin önemi yok. Günlük kullanım telefonu değil o.
Poco serisi çok mu iyi? X3 pro kullananlara sor bakalım.Adamın kriteri hız, stabilite, ve ekran performansı. Hızda X7 pro önde, stabilite de önde, ekran performansında zaten önde, işlemcisi daha iyi, dediğim gibi daha fazla depolaması var ek olarak RAM'i daha fazla. Arkadaş stabiliteyi arayüzden ibaret zannediyor sanırım ama A55'in işlemcisi çöp. Şu an stabil çalışsa da 3-4 yıl sonra can çekişecek o telefon.
Adamın kriteri hız, stabilite, ve ekran performansı. Hızda X7 Pro önde, stabilite de önde, ekran performansında zaten önde, işlemcisi daha iyi, dediğim gibi daha fazla depolaması var ek olarak RAM'i daha fazla. Arkadaş stabiliteyi arayüzden ibaret zannediyor sanırım ama A55'in işlemcisi çöp. Şu an stabil çalışsa da 3-4 yıl sonra can çekişecek o telefon.
Poco X3 pro kullandım gayette sağlıyordu, sahi siz hangi telefonda dedneyim ettiniz HyperOS'u?Evet stabilite ve HyperOS bunu sağlayamıyor.
Kamera performansı kötü, A55'inki daha iyi dedim. Dostum gerçekten iyi misin ciddi soruyorum? Uykun geldiyse uyu bu kadar önemli değil.Ayrıca kamera performansının neyi önde anlayamadım. Attığınız telefon kamerası fazlasıyla gömülmüş bir telefon.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.