24.000 TL hazır sistem önerisi

Begefendi

Hectopat
Katılım
12 Şubat 2021
Mesajlar
388
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bütçem 24k₺ hazır sistemlerden pek anlamıyorum. Birkaç tane buldum ama önerilerinize de açığım.
 
Kasanın dahili PSU'su sanırım değişmiyor. Bu PSU çok mu sorun çıkartır?
Maalesef değiştiremiyorsun içindeki PSU yada kasayı, sadece alıyorsun.
"Bu PSU çok mu sorun çıkartır?" İlk sorun o, bilmiyorsun bile. Duyduğun marka bile değil diye düşünüyorum. Dediğim gibi güç kaynağı çok ucuz geçilen birşey ben şuanki sistemimle (Yeni bir tane toplamayı düşünüyorum zaten) güç kaynağı sorunları yaşamıştım frisby kasa ile dahil gelen birşey.
Ucuz güç kaynakları çok daha az ömürlüdür, daha az verimlidir ve sonradan sorun çıkarma ihtimali yüksek, o yüzden genellikle PSU dahil kasa ve ucuz PSU bakmak riskli. Araştırmadan alıp geçmeyin.
Bunun hakkında internette daha fazla detay var, ama fiyat performans diyip geçilcek birşey değil, PSU tierlist bakmanızı tavsiye ederimde zaten verdim tüm bilgiyi.
Tavsiye ettiğim kasa büyük ihtimal CV650 veya CX650 80+ Bronze ile geliyor. C tier. (80 Plus verimlilik seviyesi genellikle ilgilendiren birşey değil, ama bir yoldan PSU kalitesini söyleyebilir.)
 
DDR5 bir sistem alın o bütçede
Arkadaşın 7600 gibi sistem zaten geçen 20K'ya çıktı 7500F yaparak 21.5k oluyordu
O bütçede sürekli sistem çıktığı için DDR5 güzel bir sistem almaya bakın.
Zaten bütçeniz 24K iken de 24-25k 12400F DDR5 RTX 4060 Ti sistemler çıkıyor.
Beklemede kalın.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı