Yok hocam çok anlamadığımdan sordum.Simdi, bu seyleri surekli yasamak istemiyorum. Anlasilan siz İtopya istiyorsunuz, bunu demem gerekiyor ki; attiginiz sistem ve İtopya'daki bu fiyat bandindaki sistemlerin hicbiri alinmaz. Attigim sistem 25k fiyat bandi icin en iyisi. Eger cikamazsaniz, 24K 4060 Ti sistem parca bakimindan alinabilir, ama 1K koyarak hem devasa AM5 soket islemci farki, hem de devasa DDR5 farki.
Onda da MLD SSD ve NZXT H510 kasa var. Yani aynı sistem değil. Sadece işlemci ve ekran kartına bakarak sistem alıyorsanız siz bilirsiniz. Aynı zamanda Gainward yerine Asus Dual var bunda. Yani daha kaliteli bileşenler var. Sadece modele bakıp beğenmedim atmayın o yüzden.Aynı sistem PCKolik'te 21k çünkü.
Hocam peki ddr5 çok önemli mi sizce?Onda da MLD SSD ve NZXT H510 kasa var. Yani aynı sistem değil. Sadece işlemci ve ekran kartına bakarak sistem alıyorsanız siz bilirsiniz. Aynı zamanda Gainward yerine Asus Dual var bunda. Yani daha kaliteli bileşenler var. Sadece modele bakıp beğenmedim atmayın o yüzden.
- Asus, Gainward'a göre daha bilindik ve desteği iyi olan bir marka.
- NZXT H510, hava sirkülasyonu açısından başarısız bir kasa. Fan sayısı da az.
- MLD SSD, vadettiği hızları sunamayan, firmware ve yazılım desteği olmayan bir SSD.
Önemli mi derken daha güncel teknoloji ve daha güçlü. 7500F işlemci de öyle. Arkadaşın attığı sistem de alınabilir. Bileşen kalitesi SSD dışında kötü değil. Alınabilir.Hocam peki DDR5 çok önemli mi sizce?
Hocam peki 8 GB VRAM yeter mi sizce?
Hocam peki 8 GB VRAM yeter mi sizce.
Peki hocam sizce 3060 12gb daha mı mantıklı olur? Bilmediğimden soruyorumEvet, FHD olarak, biraz ayar kisarak 2025 yilina kadar yetmesi gerekir. Yoksa, RTX 5000 serisinin mantigi kalmaz.
Tamam anladım hocamEvet, FHD olarak, biraz ayar kisarak 2025 yilina kadar yetmesi gerekir. Yoksa, RTX 5000 serisinin mantigi kalmaz.
Zaten AM5 ve DDR5 olacak. Gelistirmeye acik soket. RTX 5060 ciktiginda besler yani.
Peki hocam sizce 3060 12 GB daha mı mantıklı olur? Bilmediğimden soruyorum.
Evet, FHD olarak, biraz ayar kisarak 2025 yilina kadar yetmesi gerekir. Yoksa, RTX 5000 serisinin mantigi kalmaz.
Zaten AM5 ve DDR5 olacak. Gelistirmeye acik soket. RTX 5060 ciktiginda besler yani.
Hocam bide ben ankarada yaşıyorum. Sistemi internetten alsam bi sıkıntı olur mu sizce? Kurulu halde gelirken vs sıkıntı olur mu? Yada demonte mi gelsin sizce?RTX 4060 Ti 8 GB daha mantikli olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.