24 ay taksitle iPhone 11 almak

Ben bundan 5 sene önce falan Note 4 almıştım cihazı 3-4 sene kullandım onun başına geleni de gördüm hocam o zaman eski bir telefon da değildi telefon alev topu oluyordu uzun kullanım sonrası. Rutin ihtiyaçlarımı bile karşılamayacak duruma gelmişti neredeyse yüzde 20 şarjda kapanıyordu falan.
5 sene öncesi bir telefonun batarya sorunu olması telefonla değil o zaman ki bataryaların teknolojisi ile ilgili. Şuan olan bataryalarda öyle bir sorun olmaz. 5 yıl içinde bataryalar zaten tükenir. Değiştirilmesi gerekir. Bataryayı araştırırsanız zaten doğal bir şey olduğunu görebilirsiniz. Günümüzde ömürleri daha uzun ve daha stabildir ama.

Ben olsam IOS telefon almam. iPhone 6'nın başına gelenleri gördük.
İPhone 6, 6 yıllık bir telefon dile kolay. Ve güç olarak da İPhone 5S ile farkı yok kendisinin. Normal yani artık desteklenmemesi. Ben her zaman demişimdir İPhone alınacaksa "S" serisi olanlar alınmalı diye. Çünkü "S" serisi olanlar önceki modelin performansını ciddi ölçüde artırıyor ve ömrü daha uzun oluyor.

Olaya şu yönden bak bir de. 6 yıl önce çıkan bir Android cihaz bugün kullanılamaz halde. Ama İPhone 6 hala güvenlik ve uygulama güncellemelerini alıyor. Üstelik son çıkan 12.5 güncellemesi ile performansı arttı.

Sen 2014 yılında kalmışsın galiba 😁.

Gülme sebebi olacak kısımlar varda ondan.
İşte nereler söyleyin de bilelim. Apple çalışı falansanız söylerseniz daha detaylı konuşabiliriz. İOS işletim sistemini uzay çağı gibi düşünüyorsunuz sanırım.

iPhone 6, 6 yıllık bir telefon dile kolay. Ve güç olarak da iPhone 5S ile farkı yok kendisinin. Normal yani artık desteklenmemesi. Ben her zaman demişimdir iPhone alınacaksa "s" serisi olanlar alınmalı diye. Olaya şu yönden bak bir de. 6 yıl önce çıkan bir Android cihaz bugün kullanılamaz halde. Ama iPhone 6 hala güvenlik ve uygulama güncellemelerini alıyor. Üstelik son çıkan 12.5 güncellemesi ile performansı arttı.

7 Yıl oldu.

İPhone 6, 6 yıllık bir telefon dile kolay. Ve güç olarak da İPhone 5S ile farkı yok kendisinin. Normal yani artık desteklenmemesi. Ben her zaman demişimdir İPhone alınacaksa "S" serisi olanlar alınmalı diye. Olaya şu yönden bak bir de. 6 yıl önce çıkan bir Android cihaz bugün kullanılamaz halde. Ama İPhone 6 hala güvenlik ve uygulama güncellemelerini alıyor. Üstelik son çıkan 12.5 güncellemesi ile performansı arttı.
Bak bunu bilmiyordum. Teşekkür ederim.

İşte nereler söyleyin de bilelim. Apple çalışı falansanız söylerseniz daha detaylı konuşabiliriz. iOS işletim sistemini uzay çağı gibi düşünüyorsunuz sanırım.

Nerden çıkardınız bunu? Sadece düzgün ve kararlı çalışmasından dolayı uygulamaların daha uyumlu çalışması donanımı verimli kullanabilmesi benim için yeterli bir sebep.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı