24 ay taksitle iPhone 11 almak

Neden böyle bir düşünce yapın var? Apple ucuz marka değil şahsen verilen parayı da sonuna kadar hak ediyor bence şahsi fikrim de nakit verme imkanım o kadar parayı da mümkün değil ha 24 ay taksit olur gider alırım.

Kötü bir niyeti yok arkadaşın. Siz o telefonun taksitini öderken o telefon eskiyecek hatta belki de yenileri daha uyguna çıkacak ki 24 taksitle aldığınızda çok yüksek mebla bir fiyat ödeyeceksiniz onun için 24 taksit ile telefon almak pek mantıklı bir hareket değil. Apple telefonlar ülkemizde lüks sayıldığı için arkadaş yorumunda haklı.
 
Belki iPhone seviyor veya İOS'a alışmış, sırf bunun için f/p telefon mu alsın? Anlamıyorum sizin gibileri.
Kusura bakmayın da bu temel ihtiyaç ev araba değil telefona 24 ay taksit yaptırmak ne? iPhone Almazsa ölecek gibi davranmayın bana. Sanki iPhone yaşamamız için gereken su, yiyecek gibi temel ihtiyaçlardan.
 
Neden böyle bir düşünce yapın var? Apple ucuz marka değil şahsen verilen parayı da sonuna kadar hak ediyor bence şahsi fikrim de nakit verme imkanım o kadar parayı da mümkün değil ha 24 ay taksit olur gider alırım.

Apple almak istiyorsun diye söylemiyorlar sana cebini zorlama zora girme diye söylüyorlar sen ne kullanırsan kullan kime ne burada madem bu kadar ısrarcısın almakta git al kim ne karışır 24 ay taksitlede sana kimse vermez o telefonu bunuda bil.
 
Telefonun asıl amacı iletişim sağlamak değil mi? 1500 Liralık bir Huawei ile yapabildiklerini iPhone 11'de de yapabiliyorsun. Bir telefona o kadar para vermek çok gereksiz olur, hele ki dolar bu haldeyken.
 
Hocam siz en iyisi ikinci el alın. İkinci ele güvenim yok diyorsanız kendi şehrinizde satanlara bakın gidin görün cihazı öyle alın. Pil sağlığına, parmak izi veya yüz tanıma sistemine, kozmetiğine bakıp alın bir sorun yoksa. İlla sıfır alacağım diyorsanız İPhone SE 2020 alabilirsiniz. Ama benim önerim şu zamanlarda İPhone değil de, Android almanız yönünde.
 
24 ay taksit yapan yok. Vatan Fibabanka ile 12 ay taksit yapabiliyor, o da bazen 12 ay yapıyor. Evkur aşırı kazıkçı, taksitsiz fiyatları bile yüksek ve taksitle aşırı fark koyuyor. 24 ay taksitle alsanız zaten taksidi bitmeden bezeceksiniz ya üst modelini alacaksınız ya da başka modele geçmeyi düşüneceksiniz muhtemelen. O yüzden iPhone 7 ya da 8 ile başlayabilirsiniz. Sorunuza gelecek olursak 24 ay taksitle satan bir yer yok bildiğim kadarıyla. Hiçbir telefona o kadar taksit yapmazlar kolay kolay. Halbuki ben firma olsam 36 ay taksit bile yapardım. Bir telefona 3 yıl boyunca taksit ödemeye can atan çok insan var memlekette.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı