24 ay taksitle iPhone 11 almak

Bence andorid marka telefonları tercih etmeye devam edebilirsiniz. Önerim Samsung A51 hem bütçesel açıdan hem de özellik açısından bir çok telefondan üstün fiyatına göre rahatlıkla alabilirisiniz. İlla da Iphone diyorsanız bir şey diyemem ama bir işletim sistemi için o kadar para vermek eğer iyi bir geliriniz yoksa mantıklı değil.
 
24 taksitle alacak kadar zora girecekseniz ne anlamı var 2 yıl bu çileyi çekmeye ya taksiti bitmeden ağır hasar alırsa kullanmadığınız telefonun parasını ödemek sizi rahatsız etmeyecek mi?
Diyelim aldınız 2 yıl oh bitti dediğiniz an telefonunuz güncel bile olmayacak.
@Xtron
 
Hocalarım adam iOS sevdiğini söylüyor Android kullanmak istemediğini söylüyor neden inatla Android'e yönlendiriyorsunuz çözemedim daha ucuz iPhone modellerine bakmanız tavsiyemdir hocam.

Şöyle cevap görmek istedim açtığımada pişman oldum konuyu cidden soğuttular şu an telefondan.
 
Artık dünyanın en zor olayı gibi gelmeye başladı. Taksitle telefon almak. Hiçbir yerde 3 ay veya 6 aydan fazla taksit veren firma vs bir yer yok. Evkur 15 ay veriyor ama velakin bir de toplam ödemede ne görelim 11.500 TL'ye iş bitiyor saçmalığıa bak. Her neyse 24 ay taksitle iPhone 11 alabileceğim herhangi bir yöntem var mıdır ve nasıl yapılır yardımcı olabilecek var mı?

Buradan Bulgaristan'a bilet alıyorsun. Ucuza telefon artı akşam yemeği. Akşam da uçağa atla gel. Bekliyoruz.
 
Hocalarım adam iOS sevdiğini söylüyor Android kullanmak istemediğini söylüyor neden inatla Android'e yönlendiriyorsunuz çözemedim daha ucuz iPhone modellerine bakmanız tavsiyemdir hocam.
Iphone ben de bir çok kez kullandım ve şuan android kullanıyorum. Gayet memnunum arkadaşa da o kadar para vermesine gerek olmadığını anlatmak için öneriyoruz. Yırt dışında olsak mantıklı ama burada şuan mantıklı olmayan bir karar.
 
Neden böyle bir düşünce yapın var? Apple ucuz marka değil şahsen verilen parayı da sonuna kadar hak ediyor bence şahsi fikrim de nakit verme imkanım o kadar parayı da mümkün değil ha 24 ay taksit olur gider alırım.

Aşağılamak ya da fikrine, zevkine saygısızlık göstermek gibi bir amacım yok. Sadece ekonomik anlamda mantıklı bir karar olmadığına inanıyorum. Daha önemli ev, araba, beyaz eşya gibi harcamalar için bile 24 ay taksit büyük bir yük, aylarca ödüyorsunuz ve bu süreçte başka bir ihtiyacınızın oluşması durumunda ayvayı yiyorsunuz.
 
Şöyle cevap görmek istedim açtığımada pişman oldum konuyu cidden soğuttular şu an telefondan.
Bir telefona o kadar para yatırmak istiyorsan bazı telefoncularda 24 ay taksit oluyor oralardan yatırabilirsin fakat 10bin TL verdikten sonra alacağın cihazdan en fazla 1 yıl sonra bunalacaksın ve yenisini almak isteyeceksin. Kendim de Iphone kullandım çoğu yakın çevremde kullanıyor durum bu şekilde. Bütçesi olana iyi bir telefon ama taksitle o kadar para verilmez diyebilirim sana.
 

Geri
Yukarı