24 GB SSHD disk alanına Windows kurma sorunu

tarotan29

Hectopat
Daha fazla  
Aldığım ASUS K401UQ-FR007D model numaralı notebook da SSHD olduğunu düşünmüştüm, meğer kasada hem 1 TB HDD hemde 24 GB SSD ayrı olarak varmış. Windows kurulum ekranında disk bölümüne gelince SSD'yi ayrı olarak tutuyor ve hiç bir şekilde HDD ile bağdaştırmıyor.

Sorum şu ki; ben Windows'umu SSD'ye kurdum fakat ; sistem dosyaları filan hep SSD'de ve ne zaman bir şey indirsem, indirilen yeri manuel olarak d: ye almadıkça sürekli C'ye yani SSD'ye kuruyor. Ben bununla sürekli uğraşmadan, program files in , kullanıcı dosyalarımın (Destkop, downloads vb.) hepsinin D'de bulunmasını sadece Windows un C'de bulunmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Windows ayarlar dan indirme yerini D seçsem de bazen bir şey indirdiğimde direk kendi kendine c deki program files a kuruyor.

Ayrıca başka tavsiyeniz varsa onda dinleyebilirim, bu 24 GB'lık SSD'yi optimum şekilde kullanabilmeme yarayan.

Şimdiden yardımcı olmak isteyenlere teşekkürler.

Kullanım alanım : (İş, Yazılım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı