24 inç monitör önerisi

adem009

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, birkaç gün önce PC hocası Intel işlemcili RTX 2060 sisteminden aldım. Şimdi sırada monitör var ve taksitle almayı düşünüyorum. Sizlerden ricam 2500-3000 TL arası şu an indirimde olan, kronik sorunu olmayan, ve ölü piksel gibi can sıkıcı olayların çok nadir rastlandığı 24 inç bir monitör önerisi istiyorum. Oynayacağım oyunlar genelde FPS oyunları CS:GO, Valorant, Rust tarzı oyunlar. Curved monitörler daha çok hoşuma gidiyor ama yine monitörün özelliğine gore düz alma ihtimalimde var. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Bütçe artarsa:

Bütçe artarsa:

Önerileriniz için teşekkür ederim monitör konusunda ölü piksel, ışık sızması veya ghosting gibi şeylerden korkuyorum bu fiyat aralığında çoğu monitör yorumlarına baktım fakat pek de içime sinmedi sizce biraz daha üste koyarak vatandan görüp test edip mi alayım yoksa internetten mi aldığımda bu gibi sorunların çıkması yüksek ihtimal mi ? Açıkçası geri gönderme veya iade ile uğraşmak istemiyorum.

Önerileriniz için teşekkür ederim monitör konusunda ölü piksel, ışık sızması veya ghosting gibi şeylerden korkuyorum bu fiyat aralığında çoğu monitör yorumlarına baktım fakat pek de içime sinmedi sizce biraz daha üste koyarak vatandan görüp test edip mi alayım yoksa internetten mi aldığımda bu gibi sorunların çıkması yüksek ihtimal mi ? Açıkçası geri gönderme veya iade ile uğraşmak istemiyorum.
Hocam va panellerin çoğunda ghosting var, aşırı olmadığı sürece sıkıntı yok. Ölü piksel her monitörde çıkabilir aldığınız yer önemli öyle bir durumda iade eder değiştirirsiniz. Çok kafa yorulcak şeyler değil 10 bin de verseniz aynı sorunlar çıkabilir.

Hocam va panellerin çoğunda ghosting var, aşırı olmadığı sürece sıkıntı yok. Ölü piksel her monitörde çıkabilir aldığınız yer önemli öyle bir durumda iade eder değiştirirsiniz. Çok kafa yorulcak şeyler değil 10 bin de verseniz aynı sorunlar çıkabilir.
Amazon bu konuda iade veya değişim konusunda sorun yaratmıyor diye yorumlar görmüştüm oraya yönelmek lazım. Teşekkür ederim tekrardan.

Amazon bu konuda iade veya değişim konusunda sorun yaratmıyor diye yorumlar görmüştüm oraya yönelmek lazım. Teşekkür ederim tekrardan.

Hocam attığım monitörler çok daha F/P Amazon da bulabileceğiniz herhangi bir monitöre göre. Özellikle ASUS, AOC ve LG olanın fiyatları piyasaya göre ucuz.

3099TL'ye ASUS'un VG248qg modeline bakabilirsiniz. Güzel ve hızlı bir monitör.
Hocam attığım monitörler çok daha F/P Amazon da bulabileceğiniz herhangi bir monitöre göre. Özellikle ASUS, AOC ve LG olanın fiyatları piyasaya göre ucuz.
Teşekkür ederim önerileriniz için evet AOC modeli de çok hoşuma gitti fakat kronik sorunu var gibi bir yorum gördüm sanırım önerdiğiniz ASUS monitörlerden seçim yapmam gerek tekrardan teşekkür ediyorum.

Evet amazon bu konuda çok iyidir mağdur etmez. Fakat artık hemen hemen her site için geçerli bu, yani fiyat olarak daha uygun bir yer bulursanız oraya yönelebilirsiniz. Sadece trendyol gibi yerlerden alışveriş yaparsanız mağaza önem teşkil ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı