24" IPS G-Sync 2K (2560x1440) monitör önerisi

Haktan19

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar belirtiğim özellikte monitör arıyorum ama bir türlü bulamadım. Bilen bir arkadaş varsa lütfen yardımcı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dell S2417DG 23.8" 1ms (HDMI+Display) G-Sync WQHD Oyuncu Fiyatı
Buyurun 1 ms 165 hertz 24" 2K. Ağabey yine Dell yapacağını yapıyor. :D (y)
400 liraya 1000:1 statik kontrastı veren de Dell. Git 400 liraya Asus bak yok en az 600 liradan başlar. Monitörlerini gördükçe canım çekiyor. Hepsinden alasım geliyor. :neo:

He bir de IPS arıyormuşsun da. Hem IPS hem G-sync sanki tutarsız gibi o tip monitörlerin fiyatları oldukça yüksek ve 24" bulamazsın. TN paneller de iyi görüntü sağlıyor. Ben 24"de 2K netliği göreyim bir de IPS kalitesi istiyorum diyorsan buyur 4K var ama G-sync yok çünkü gerek de yok. IPS PLS gibi monitörler istiyorsan amacın oyun asla olmaz oyundayken yırtılma olmasın değil bunlar profesyonel kullanıcılar için hadi en kötü film keyfi yaparsın (o da 24" de olmaz) bu renk keskinliğini oyunda aramamak gerek. Sen de profesyonel iş yapıyorsan G-sync'e gerek yok. İkisinden birini seçmen lazım.
Viewsonic VX2475SMHL-4K 23.6" 2ms (2xHDMI+MHL+Display) 4K Fiyatı

4K olan monitörün tepki süresi normalde 4 milisaniyedir. 2 milisaniye overdrive ile yapılıyormuş. Ayrıca monitörün giriş gecikme değeri de 5 ms.
İnceleme videosu;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başka bir teknik inceleme;
ViewSonic VX2475Smhl-4K Review - PC Monitors

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı