Bence ayarlar doğru.
1080P 60 FPS yap. Bit hızını özel değilde kendi ayarlasın.
1080p 60 FPS için stabil 25 Mbps yeterli deniliyor.
Zayıf bağlantı ayarını kapatın ve bit hızını otomatiğe alın. 1080p'ye kadar çıkabilirsiniz.
Ben 1440x900 oynuyorum monitörüm öyle olduğu için. Bende de maksimum 23 Mbps çıkıyor hız testinde. Bence Maks. bit hızını 23'e çek ve Zayıf ağ bağlantı koşullarına göre ayarla ayarını kapat çünkü küçücük bir yavaşlama bile olunca görüntü kalitesi otomatik olarak çok kötü oluyor. R6 oynarken bu ayarlarda en fazla 19 Mbps kullandığını gördüm.
Hocam o konuda pek bilgim yok ama aynı internet hızında 1080P 60 FPS oynuyorum. En azından o ayarı yükseltebilir.
Bence de yükseltebilir.
Hızım çok stabil değil. Bir kaç kişi bağlandığında 19-20 mbps kadar düşüyor hız. O yüzden böyle yaptım. Zayıf ağ bağlantısını da kapadım. Önerileriniz için teşekkürler...Hocam maks Bit hızını fulleyin gitsin zararı olmaz.
Arkadaşlar internet 24 Mbps, Speedtest üzerinde ortalama 22, 23 Mbps arası çıkıyor. Ayarları bu şekilde yaptım, doğru mu?
Eki Görüntüle 890472
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.