24 Mbps internet alınır mı?

a brad

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 24 Mbps fiber hızında internet almayı düşünüyorum ama tercih eder misin?
Yani bana bunları yapsın yeter:
1. Oyunlarda ping olmasın.
2. İndirme hızı yüksek olsun yani o da 30-40-50 GB.
3. İnternette dolaşırken sorun çıkarmasın (internetten kopmasın).

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 24 Mbps fiber hızında internet almayı düşünüyorum ama tercih eder misin?
Hocam TürkNet aboneliği alın alt yapınız ne desteklerse onu kullanıyorsunuz. Herkes sadece 100-110TL mi ne ödüyor.

1- Pingin internet hızıyla bir alakası yok. 24Mbps kullanırken de 10Ms alıyordum 100Mbps kullanırken de 10Ms alıyordum.
2- İndirme hızı=İnternet hızın/8. Yani saniyede 3Mb ile indirebileceksin. Korona döneminden sonra ISS'ler ekstra hız veriyor o da eğer eklenirse 3.5-4'e kadar çıkabilir.
3- Bu tamamen sahip olduğun altyapıya bağlı.

Ping çok yüksek olmaz oyunlarda, internetde dolaşırken de sıkıntı olmaz. Kopma konusunda net bir şey diyemem değişiyor bölgeden bölgeye göre. İndirme hızı 30-40-50 GB derken ne demek istediniz anlamadım. Bence TurkNet'ten altyapı sorgulatın. En fazla ne kadar Mbps alabiliyorsanız o kadarı tek fiyat 100 TL'den alıyorsunuz taahhütsüz.

Fiber varken 24 Mbps almayın bence TurkNet'den altyapıyı sorgulayıp en yüksek alabileceğiniz değeri görebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı