24 Mbps İnternette 2 Mbps Upload Almak

emrecup

Decapat
Benim sorum şu: 24 Mbit'lik bir paket alacağım. Bu pakette 24 Mbit downloand ve 2 Mbit upload verileceği söyleniyor. Anlamadığım bir sorun var. Arkadaşımda 24 Mbit'lik kullanıyor ama uploadı 3 Mbit. Resim arkadaşımın paketi. Ben de 24 Mbit alırsam bu hızlar verilir mi? Lütfen net cevap verebilecek var mı 1 hafta sonra paket bitiyor?
unknown.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu değerler farklılık gösterebilir. Bir de arkadaşına hangi şirketten bu paketten aldığını ve bu paketin adını sorman gerek.

O zaman arayıp müşteri hizmetlerinden destek alabilirisiniz veya arkadaşınızın bu değeri ölçtüğü uygulamada da bir yanlışlık olabilir.

Fiber sorgulamasına baktım ama sitelerinde öyle bir hizmet yok sanırım. Fiber olup olmadığını nasıl anlayabilirim
Sitede canlı destek yok maalesef. Sağ tarafta mesaj gönderin kısmı var oradan adresinizi yazarak gönderin bir. Eskiden fiber kullanıyorsanız veya yakınınızda kullanan varsa vardır herhalde fiber altyapısı. Diğer seçenek ise 444 0 217 bu numarayı arayıp bilgilendirme almak.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı