240 GB SSD önerisi

300 350 tl arasında olabilir
Bu ikisini öneririm;

Adata SU630 kronik sorunlu bir SSD ve forumda önerilmiyor. Ben bunları öneririm;
Arkadaşa katılıyorum. Bende sandisk var herhangi bi sorunu yok gayet iyi bir ssd.

@366490 Neden kızgın atıyorsun? Sanırım ilk attığım SSD 420TL olduğu için. Ben linki attığım sıra 359TL'idi.

HyperX SSD'lerde hayır yok.
Alttaki fazla ısınıyor ve hızları düşük.
En düşük seviyede zaten.

Üstteki tam kazık, en fazla 300 TL eder.
Çok daha ucuza satılan Patriot Burst, AS340 gibi modeller ile hemen hemen aynı kalitede hatta bana sorarsan biraz daha kötü.

@godofwor00511
Patriot Burst alabilirsin. Daha üstü olarak telefonda olduğum için bakamıyorum ama Ultra 3D, WD Blue 3D veya MX500 gibi modeller indirime girerse alabilirsin. Butceni biraz aşıyorlar sanırsam.

HyperX SSD'lerde hayır yok.
Alttaki fazla ısınıyor ve hızları düşük.
En düşük seviyede zaten.

Üstteki tam kazık, en fazla 300 TL eder.
Çok daha ucuza satılan Patriot Burst, AS340 gibi modeller ile hemen hemen aynı kalitede hatta bana sorarsan biraz daha kötü.

@godofwor00511
Patriot Burst alabilirsin. Daha üstü olarak telefonda olduğum için bakamıyorum ama Ultra 3D, WD Blue 3D veya MX500 gibi modeller indirime girerse alabilirsin. Butceni biraz aşıyorlar sanırsam.
HyperX SSD'lerde hayır mı yok? Fazla ısındığına dair veya hızlarının düşük olduğuna dair bir kaynağınız var mı? :) Ha belki RGB olan model ısınabilir RGB olduğu için onu bilemem. Hız düşüklüğünden kastınızda diğer modellere göre 50-100 MB/S az olması sanırım. :) SSD alırken tek önemli unsur hızı değil uzun vadede ne yaşatacağıda çok önemli. HyperX SSD'leri Patriot ve Apacer ile karşılaştırman gerçekten komik. O bahsettiğin SSD'ler zaten F/P olduğu için öneriliyor. Konu sahibinin bütçesi 300-350TL olduğu için haliyle daha iyi olan HyperX SSD'leri önerdim ki gayet güzel modeller. Benim attığım SSD'ye fiyatına değmez deyip 300/350'TL'lik bütçede Ultra 3D öneriyorsun. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı