Rica ederim.
Bu arada Philips'in UFO testini de paylaşayım (Lenovo ile aynı paneli kullanıyor ve daha iyi tepki süresine sahip)
ASUS'un UFO testini önceki mesajımda paylaşmıştım. Aradaki farkı görüyorsunuz.
Evet hocam gözle görülür fark var kesinlikle 1. tercihim ASUS olacaktır indirim bekliyorum olmadı 2. planda Philips var.
@bluerr hocam bu arada halihazırda kullandığım monitör LG 144 Hz 24GL600F-B
Ve TN panel bir monitör ghosting testi yaptığımda beni şaşırttı bayağı hoşuma gitti.
Öğrenci indirimi ile samsung öğrenci magazasında Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF modeli 9.7K civarına düşüyor. Ama şuan stoklarda yok. İsterseniz onu bekleyebilirsiniz.
Öğrenci indirimi ile Samsung öğrenci magazasında Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF modeli 9.7k civarına düşüyor. Ama şu an stoklarda yok. İsterseniz onu bekleyebilirsiniz.
Hocam siparişi verdim ASUS'u başta @bluerr hocama ve yardım eden herkese tek tek teşekkür ederim ürün geldiğinde kullanıp yorumu ve görüşümü yazacağım tekrardan teşekkürler.
Hocam başta da dediğim gibi benim için her zaman 1. planda oyun performansı önemli zaten profesyonel Fortnite ve Valorant oyuncusuydum o yüzden sizin tavsiyeniz üzerine ASUS'u sipariş verdim
Hocam başta da dediğim gibi benim için her zaman 1. planda oyun performansı önemli zaten profesyonel Fortnite ve Valorant oyuncusuydum o yüzden sizin tavsiyeniz üzerine ASUS'u sipariş verdim.
Çok teşekkür ederim hocam bu arada bu monitörde de ayar yapmaya gerek var mı ghosting vs. olmaması için o konuda pek bilgim yok bir de ben 270 Hz kullanmayacağım OC yapmak istemiyorum 240 Hz olarak kullanacağım.