240 Hz monitör önerisi

Rica ederim.
Bu arada Philips'in UFO testini de paylaşayım (Lenovo ile aynı paneli kullanıyor ve daha iyi tepki süresine sahip)
ASUS'un UFO testini önceki mesajımda paylaşmıştım. Aradaki farkı görüyorsunuz.

Eki Görüntüle 2459540

Evet hocam gözle görülür fark var kesinlikle 1. tercihim ASUS olacaktır indirim bekliyorum olmadı 2. planda Philips var.

@bluerr hocam bu arada halihazırda kullandığım monitör LG 144 Hz 24GL600F-B
Ve TN panel bir monitör ghosting testi yaptığımda beni şaşırttı bayağı hoşuma gitti.

Dosya Ekleri

• IMG_2560.jpeg
    IMG_2560.jpeg
    216,7 KB · Görüntüleme: 31
Öğrenci indirimi ile Samsung öğrenci magazasında Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF modeli 9.7k civarına düşüyor. Ama şu an stoklarda yok. İsterseniz onu bekleyebilirsiniz.

Hocam 2K ve 27 inç düşünmüyorum yine de teşekkür ederim.

@804177 @bluerr hocam Philips Evnia modeli İtopya'da 6600 küsurlere düşmüş ne yapayım ama işte VA ya da 1000 daha koyup ASUS.

Son düzenleme:

@804177 @bluerr hocam Philips Evnia modeli İtopya'da 6600 küsurlere düşmüş ne yapayım ama işte VA ya da 1000 daha koyup ASUS.
İkiside fiyatlarını sonuna kadar hakeden cihazlar sizin kriterlerinize göre. Bütçeniz çıkıyorsa hocamın dediği gibi ASUS modeli tercih edin.

İkisi de fiyatlarını sonuna kadar hak eden cihazlar sizin kriterlerinize göre. Bütçeniz çıkıyorsa hocamın dediği gibi ASUS modeli tercih edin.

Hocam siparişi verdim ASUS'u başta @bluerr hocama ve yardım eden herkese tek tek teşekkür ederim ürün geldiğinde kullanıp yorumu ve görüşümü yazacağım tekrardan teşekkürler.

Görüntü kalitesine önem veriyorsan Philips daha iyi oyun performansı istiyorsan ASUS.

Görüntü kalitesine önem veriyorsan Philips daha iyi oyun performansı istiyorsan ASUS.

Hocam başta da dediğim gibi benim için her zaman 1. planda oyun performansı önemli zaten profesyonel Fortnite ve Valorant oyuncusuydum o yüzden sizin tavsiyeniz üzerine ASUS'u sipariş verdim

Hocam başta da dediğim gibi benim için her zaman 1. planda oyun performansı önemli zaten profesyonel Fortnite ve Valorant oyuncusuydum o yüzden sizin tavsiyeniz üzerine ASUS'u sipariş verdim.

O zaman doğru bir tercih yapmışsınız, hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı