240 Hz monitör önerisi

Dediğim gibi arkadaşlar sistemi toplamaya 3,5 güne başlayacağım hangisi daha iyiyse hiç anlamayan birisi olarak sizden yardım bekliyorum. Kafanıza daha iyisi yatar onu önerin. Siz kendinize hangisini alırsınız onu düşünerek yardımcı olun lütfen. Teşekkürler emeğinize...@mstfaozder @Onur Altuğ Sever

Dediğim gibi arkadaşlar sistemi toplamaya 3,5 güne başlayacağım hangisi daha iyiyse hiç anlamayan birisi olarak sizden yardım bekliyorum. Kafanıza daha iyisi yatar onu önerin. Siz kendinize hangisini alırsınız onu düşünerek yardımcı olun lütfen. Teşekkürler emeğinize... @mstfaozder @Onur Altuğ Sever
Kendim bunu kullanıyorum. BenQ Zowie XL2546 24.5" 240hz 1ms (DVI-DL+HDMI+Display) Full Fiyatı sana önerim o Gigabyte olacaktır. Bunla ilgili görüşlerimi sorarsan tepkime açısından manyak bir şey 60 Hz den geçtim resmen uçuyorsun deneyince görürsün.

Kendim bunu kullanıyorum. BenQ Zowie XL2546 24.5" 240hz 1ms (DVI-DL+HDMI+Display) Full Fiyatı sana önerim o Gigabyte olacaktır. Bunla ilgili görüşlerimi sorarsan tepkime açısından manyak bir şey 60 Hz den geçtim resmen uçuyorsun deneyince görürsün.
Teşekkürler. Toplamda 8bin kasa 2bin de monitöre veririm diyordum ama çarşı pazar karıştı :D 13.5 tuttu bakalım monitör biraz sonraya kaldı 60hz ile idare ederiz başlangıçta :)

Dell Alienware AW2518HF 24.5" 1ms 240hz (Display+HDMI) Fiyatı yukarıda linki atılan Gigabyte gereksiz pahalı. 240 Hz istiyorsanız buyrun 240 Hz. Hem daha uygun hem de Alienware. Şu anda birçok espor organizasyonunda kullanılan monitör budur.

Görüntü kalitesi olarak iyi midir? Arkadaşların dediği IPS falan bir şeyler vardı onlardan diyorum iyiyse fiyatı çok daha makul evet ama markayı ikinci kez görüyorum iyi bir marka mı?
Bu nasıldır Asus ROG Strix XG248Q 23.8" 240Hz 1ms (HDMI+Display) Fiyatı

Teşekkürler. Toplamda 8bin kasa 2bin de monitöre veririm diyordum ama çarşı pazar karıştı :D 13.5 tuttu bakalım monitör biraz sonraya kaldı 60hz ile idare ederiz başlangıçta :)
Viewsonic 27" XG270 240HZ 1MS 2xHDMI DP USB RGB FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA dostum bütçene göre ne durumdadır bilemiyorum ama uzun süre kullanmak istediğini söylemişsin bence şuan piyasadaki en iyi 240 hz monitör linkte verdiğim monitör diğer 240hz monitörlerden en önemli ve yararlı farkı ips ekran olması diğer tüm 240hz monitörler tn panel ayrıca dahili 3w*2 adet hoparlörleri olması arka aydınlatma gibi çok büyük artıları var Acer Predator XB272BMIPRZX 27'' 1ms 240Hz (HDMI+Display) Fiyatı bu monitörün kullanıcısı olarak diğer mönitörü alamadığım için çok üzgünüm kendi kulladığım ürün için ise tn panel olması sebebi ile belli açılardan baktığında keskinlik problemleri olabiliyor doğal olarak ama bu fiyatlı bir monitöre yakıştıramadığım tek şey hoparlörleri 2w*2adet olmasına rağmen inanılmaz derecede az ve tiz sesler çıkartıyor

Son düzenleme:
Her şeyden önce şunu bilerek alın. Bu linklenen 240 Hz monitörler TN panel. Rekabetçi oyunlar için çok iyi fakat oyun dışında film, dizi izliyorsanız görüntü kalitesi sizi memnun etmeyecektir. IPS ile TN panel arasında dağlar kadar fark var görüntü kalitesi ve renk doğruluğu konularında, IPS çok daha iyi bu konularda fakat tazeleme konusunda TN daha iyi dolayısıyla rekabetçi oyunlarda tercih ediliyor. Görüntü kalitesi sizin için daha önemliyse IPS tercih etmelisiniz.

Linklenen Gigabyte gereksiz pahalı. Linkini attığım Alienware ve sizin linkediğiniz Asus daha uygun. Çok ufak farkları olan monitörler bunlar. Hepsi TN panel, 240 Hz. Gidip 3.800 TL sakın vermeyin. 0.5 Ms gibi söylemlere fazla takılmayın, çoğu marketing trick bunların.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı