240 Hz monitör önerisi

TN hangi açıdan daha iyi? Soluk renkler ve düşük görüş açısıyla 240 Hz TN alacağıma, çok daha canlı renkler ve yüksek görüş açısına sahip 144 Hz IPS paneli tavsiye ederim. 144 Hz, 1 MS bir IPS panel monitörde oyun deneyimi kasıyor hissi mi verecek, hayır.

240 Hz TN panel yerine 144 Hz IPS panel monitörlere yönelsen daha iyi olmaz mı? 144 Hz zaten son derece akıcı bir oyun deneyimi sunuyor, IPS panel ile daha güzel oyun/film deneyimin olur.

Dostum hiç anlamıyorum monitörden bildiğim YouTube üzerinden şu an kullandığım monitör 60Hz oyuncular 144-240 kullanıyor diye biliyorum almışken iyisini alayım diye düşünüyorum işte. Önerdiğiniz uzun vadeli monitör varsa paylaşır mısınız?

Reis yapma gözünü seveyim oyunlarda TN daha iyi IPS için 144 Hz önermeyin lütfen. Hocam bunu öneririm. Gıgabyte Kd25f 24.5" 1920x1080 0.5ms 240hz Hdmı Dp Siyah Gaming L - n11.com eğer IPS olsun illa dersen ViewSonic XG270 alın.

IPS ne olduğunu bilmiyorum :(

Reis yapma gözünü seveyim oyunlarda TN daha iyi IPS için 144 Hz önermeyin lütfen. Hocam bunu öneririm. Gıgabyte Kd25f 24.5" 1920x1080 0.5ms 240hz Hdmı Dp Siyah Gaming L - n11.com eğer IPS olsun illa dersen ViewSonic XG270 alın.

Önerdiğiniz monitör çok güzel gözüküyor ama bütçeyi biraz aşıyor beklenip alınacak bir monitör mü? Nereden baksan 1, 2 ay beklemem gerekecek.

dostum hiç anlamıyorum monitörden bildiğim youtube üzerinden şuan kullandığım monitör 60hz oyuncular 144-240 kullanıyor diye biliyorum almışken iyisini alayım diye düşünüyorum işte. Önerdiğiniz uzun vadeli monitör varsa paylaşır mısınız?

IPS ne olduğunu bilmiyorum :(

Önerdiğiniz monitör çok güzel gözüküyor ama bütçeyi biraz aşıyor beklenip alınacak bir monitör mü ? Nerden baksan 1,2 ay beklemem gerekecek.
CS GO oynuyorsanız bekleyebilirsiniz. Çok kişi de olmayan bir monitör yani 240 Hz kullanan var da 0.5 MS olanı az. Oyunda daha önce tepki verirsiniz daha önce görürsünüz çok işe yarar bekleyebilirsiniz.

CS GO oynuyorsanız bekleyebilirsiniz. Çok kişi de olmayan bir monitör yani 240 Hz kullanan var da 0.5 ms olanı az. Oyunda daha önce tepki verirsiniz daha önce görürsünüz çok işe yarar bekleyebilirsiniz.

2-3BIN arası önereceğiniz en iyi monitör bu doğru mu? Şu an kullandığım monitöre kıyasla çok çok iyi olacağından eminim. Ancak şu an kullandığım sistemi toplarken de iyisini almaya çalıştım şu anda upgrade olanağı bile sunmuyor. Ondan dolayı beni uzun süre ileri atacak kaliteli bir kasa monitör almaya çalışıyorum. Anlıyorsunuzdur. Aklınıza başka bir model gelirse 2-3 bin bandında tekrardan atarsanız çok memnun olurum.

60 Hz ile farkını görürsünüz alınca. :D https://www.google.com/url?sa=t&sou...FjAAegQIAhAB&usg=AOvVaw1WFLv5PUfZQAc16qBNjnTC Buda olabilir. Renk anlamında bu daha iyi. Ama Önerdiğim monitör CS:GO için daha iyi.
Rampage'in 1800lira olunca çok sevinmiştim oysa ki :D 4bine kadar çıktık valla en makulü hangisiyse fiyat performans onu alacam ki muhtemelen sizin ilk attınız. Şuanki sistemim cs go elverişli olduğu için onu oynuyorum açıkcası pubg veya bu yeni çıkan oyunlardan da ultra ayarlarda zevkle oynamak istiyorum ne yalan söyliyim :) 12-13bin verip de zevk alamazsam çıldırırım :D

Rampage'in 1800lira olunca çok sevinmiştim oysa ki :D 4bine kadar çıktık valla en makulü hangisiyse fiyat performans onu alacam ki muhtemelen sizin ilk attınız. Şuanki sistemim cs go elverişli olduğu için onu oynuyorum açıkcası pubg veya bu yeni çıkan oyunlardan da ultra ayarlarda zevkle oynamak istiyorum ne yalan söyliyim :) 12-13bin verip de zevk alamazsam çıldırırım :D
Hevesini kırmak istemem de doların en kötü olduğu zamanda toplamışsın. 8000 TL o sisteme vererek çöp olmuş. 2070S sistem alırdın ah ah. Her neyse F/P olarak bunu alın.
ePttAVM - 24 ASUS PG248Q Gaming, LED, G-Sync 1920x1080 1ms, 180hz 3YIL DisplayPort, HDMI VESA, EyeCare, Yükseklik ayarlanabilir,Pivot (OUTLET) eğer yazdığınız RTX 2070 sistem sizin ise bu 240 Hz monitörü alın.

Hevesini kırmak istemem de doların en kötü olduğu zamanda toplamışsın. 8000 TL o sisteme vererek çöp olmuş. 2070S sistem alırdın ah ah. Her neyse F/P olarak bunu alın.
ePttAVM - 24 ASUS PG248Q Gaming, LED, G-Sync 1920x1080 1ms, 180hz 3YIL DisplayPort, HDMI VESA, EyeCare, Yükseklik ayarlanabilir,Pivot (OUTLET) eğer yazdığınız RTX 2070 sistem sizin ise bu 240 Hz monitörü alın.
Kasa:Aerocool Airhawk Duo Cam Yan Panel 2x20cm Ön, 1x12cm Arka Adreslenebilir Duo RGB Fanlı 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri
Anakart:MSI B450 GAMING PLUS MAX AMD B450, DDR4, AM4 Ryzen, SATA6Gb/s, M2, USB3.1, DVI-D, HDMI ATX Anakart - inventus
Bellek:Corsaır 8gbx2 Ddr4 3200mhz Ram Cmk16gx4m2e3200c16 - n11.com
İşlemci:AMD Ryzen 5 3700X 3.8GHz 32MB Cache 6 Çekirdek (95W) AM4 İşlemci | En Ucuzu Akakçe
İşlemci Soğutucu:Arctic Freezer 34 Esports Duo Intel/amd Beyaz Cpu Soğutucu - n11.com
Ekran Kartı:Gıgabyte Geforce Rtx 2070 Super Wındforce Oc 3x 8gb Gddr6 256 Bit - n11.com
PSU:Sharkoon 650W Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı
SSD:CORSAIR 480GB Force MP510 NVMe M.2 SSD (3480MB Okuma / 2000MB Yazma) | ITOPYA
Termal Macun:Arctic Mx-4 2019 Edition 4g Termal Macun

Toplayacağım kasa bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı