240 Hz monitöre overclock yapmak nasıl olur?

Pierry

Hectopat
Makaleler
1
Acer KG251QDBMIipx model monitöre sahibim.
Sizce overclock yapmaya değer mi? Birçok farklı görüş var kimisi ömrünü kısaltır diyor kimisi de bir şey olmaz uzun zamandır overclocklu kullanıyorum bir şey olmadı diyor.
Ve bazıları da 15 Hz'in bile çok fark ettirdiğini söylüyor ama bu durum 240 Hz'de nasıl olur bilmiyorum.

Sizce overclock yapmaya değer mi? Birçok farklı görüş var kimisi ömrünü kısaltır diyor kimisi de bir şey olmaz uzun zamandır overclocklu kullanıyorum bir şey olmadı diyor.
Ve bazıları da 15 Hz'in bile çok fark ettirdiğini söylüyor ama bu durum 240 Hz'de nasıl olur bilmiyorum.

Hiç ama hiç gerek yok. Millet 60 Hz'de takılıyor hala, 240 fazlasıyla yetmeli. 144 bile hala standartlaşamadı Türkiye şartlarında.

240Hz ile 255Hz'in çok fark ettiğini söyleyen ya takıntı yapmıştır ya da yalan söylüyordur.
1080p ile 1081p'nin farkı kadar olacaktır.

240Hz ile 255Hz'in çok fark ettiğini söyleyen ya takıntı yapmıştır ya da yalan söylüyordur.
1080P ile 1081P'nin farkı kadar olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Bu videoda arkadaş 25 Hz fazlası için çok daha smooth hale geldiğini söylemişti de. Başka bir videoda da 15 Hz için olanını görmüştüm ondan dolayı söyledim. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Bu videoda arkadaş 25 Hz fazlası için çok daha smooth hale geldiğini söylemişti de. Başka bir videoda da 15 Hz için olanını görmüştüm ondan dolayı söyledim. :)

Aklıma reaksiyon videoları geldi ya :D.
Gerçekten abarttıklarını düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı