2400 TL ekran kartsız sistem önerisi

Önerin için teşekkürler sistemi beğendim kasayı dark sentinel ile değiştirmeyi düşünüyorum sorun olmazsa
Tabi ki değiştirebilirsin. Sen bilirsin. Ancak Dark markasını hiç kullanmadım ve incelemedim. Bilmediğim üründen öneri yapmak istemedim. Bütçeniz elveriyorsa ve kaliteli marka bir kasa isterseniz aşağıdaki önerimi şiddetle tavsiye ederim. Ancak dediğim gibi siz bilirsiniz.
Phanteks Eclipse P300 Cam Kapaklı Kırmızı Siyah Bilgisayar Kasası 353,26 TL

Kasa seçimi yaparken üretim yılını baz alman senin için daha iyi olacaktır. Geçmiş dönemlerde yaşanan kullanıcı problemleri, yeni üretilen kasalarda yok, bunları dikkate alarak üretiyorlar. Hem hava sirkülasyonu olsun hem fan sayısı olsun hem iç hacmi olsun, hem görsellik olsun. Benim tavsiyem buna dikkat etmen.

Kasa seçimi yaparken üretim yılını baz alman senin için daha iyi olacaktır. Geçmiş dönemlerde yaşanan kullanıcı problemleri, yeni üretilen kasalarda yok, bunları dikkate alarak üretiyorlar. Hem hava sirkülasyonu olsun hem fan sayısı olsun hem iç hacmi olsun, hem görsellik olsun. Benim tavsiyem buna dikkat etmen.
Aerocool kullanıyordum memnun değildim.

Cruisestar advance.
O kasadan memnun olan duymadım işin gerçeği. Bende QS240 var montajı çok zor oldu ufak bir kasa olduğu için. Birde arka metalini beğenmemiştim. Ancak genel olarak soğutması vs iyi yani önde ve arkada takılı 2 fan ile geldiği için almıştım. Ancak bir daha kasa alacak olsam tabiki bütçeme göre bakarım ancak bütçem düşükse FSP nin sana önerdiğim kasasını yüksek ise de NZXT, Phanteks, In-Win, Corsair 270R, Corsair H400C kasalarından birini alırdım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı