240Hz 2K monitör tavsiyesi

Bütçe
10000-15000
Şunu öneririm hocam:
ama ghosting hatası olur diyorlar genelde msi monitörlerde
Boş konuşmuşlar hocam.
 
MSI modelini bir süredir bende takipteyim fiyatına göre verdiği özellikler az maalesef yani cümleyi biraz devrik kurdum da, şunu demek istiyorum fiyatı 13.14 arası bu monitörün e o kadar vermişken 2 3 daha eklenirse çok daha güzel modeller var ancak stok sorunu yaşanıyor takip edip denk getirip hemen yakalamak gerekiyor, ancak karar sizin. Diğer bahsedilen ASUS ROG modelini bende arıyorum bulabilirsem alacağım ancak hiçbir yerde stok yok maalesef.
 
@Deuslra0 Aslında FPS oyunlarına çok yüklenmesen o bütçeye Dell G3223Q 32" 144Hz 1ms 2xHDMI DP HDR600 Fast IPS UHD FreeSync Premium Pro Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR böyle bir 4K monitör alıyorsun. 4K potasında önerdiğim sağlam monitördür. Sistemine de yakışır. Ben bunu tercih ederim kendime alıyor olsam.

Olay 2K-240 Hz muhabbetine düştüğü için tercihimde benim de MSI ağır basıyor. Canlı renkler ve oyunlarda ki düşük ms oranına sahip panel ile ihtiyacı fazlasıyla karşılıyor. Pahalı mı -evet pahalı. Çok uyguna satılıp alınmadığı zamanları biliyorum.

*Asus ROG kendimde kullandım. FPS oyunlarında üzmüyor. Diğer ROG'lar gibi overshoot oranı yüksek değil çünkü. Hızı hissettiriyordu. (sonra sattım.) Şu an stokta yok. 11K'ya falan gelirse düşünülür. Onun harici MSI hem günlük hem oyunculuk alanına daha yatkın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı