240K sıralama ile mezuna kalmak mantıklı mı?

whiMs

Decapat
Daha fazla  
Selam bu sene 100-150k arası bir sıralama yapmayı hedeflerken 240k sıralama yaptım. Gerek yığılma gerek okulumla alakalı çeşitli sebeplerden dolayı yeteri kadar çalışamadım ve sonuç ortada. Bilgisayar mühendisliği istiyorum fakat mezuna bırakmalı mıyım karar veremedim bir türlü.

Normalde bırakmaya kararlıydım fakat sürekli bir bilgi, bir fikir geliyor. Haliyle de kafam karışıyor. Bazıları yaz DGS ile geçersin diyor, bazıları yatay geçişle geçersin diyor. Bazıları da yatay geçişin şartları değişti git diyor. Mezuna bırakma önümüzdeki sene çok zor olacak diyenler mi dersin, sistem değişecek veya yığılma daha çok olacaklar mı dersin.

Anlayacağınız kafam allak bullak ne yapacağımı şaşırmış haldeyim. Tavsiyeleriniz nelerdir? Bu sıralamadan tercih yapılır mı, yapılmaz mı?

Ha bir de kendini geliştirme olayı var baktığım kadarıyla bu bölüm için herkes onu demiş. O konudan yana bir sıkıntım yok, sevdiğim bir alan ve iş. Kendimi geliştirme konusunda kendime güvenim tam.

2 türlü de çok çalışman gerekiyor DGS diye aman zaten geçerim diye bir şey yok. Sevdiğin bölümü iyi bir üniversitede okumak bence daha mantıklı bir seçim.

Dediğim gibi mezuna bırakmada zaten çeşitli sebeplerden kararlıydım, malum Türkiye şartları her an her şey olabildiği için ne yapmam gerektiği konusunda kararsızım. Dediğiniz gibi muhtemelen mezuna bırakacağım. Çok teşekkürler yanıtlarınız için.

Temeliniz varsa 100-150k sıralama yapmaniz çok da zor olmaz. Çalışacaksaniz mezuna kalabilirsiniz. DGS falan filan pek bilmiyorum ben.

Her insanın tecrübesi, görüşü farklı olabilir ama insanlarin ne dedigini bu kadar kafaya takmamak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı