Çok yalnızım

• Konuyu başlatan revanxx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 43
  • Görüntüleme 562
Ama adam senin mesajını görmemiş olabilir sen sitemli bir şekilde bir mesaj atmışsın. Yani kimsenin bir art niyeti yok ki herkes yardım etmeye çalışıyor.

İyi öyle kal bari.

@revanxx Görmemişim şekerim. Ben yazdığımda senin cevap yoktu.

Keşke yazdıklarımdan bunu çıkarmasaydın. Biraz zor ortam kurarsın bu kafadayken. dostum tanımadan birisine kime yazsan bunu sinirlenir yükselir birbirimizi kandırmayalım

@revanxx Sen şimdi iyi bir görme ve okuduğunu anlama kabiliyetine sahip bir vatandaş olarak yazdıklarımızı bir oku bakalım atar yapmadan da bir karara var bakalım. Biz burada kaç kişi senin kötülüğünü mü yoksa iyiliğini mi istiyoruz?

Bana bu cümle yazılsaydı böyle bir konuda biraz kendimi de sorgulardım, ulan adam haklı olabilir mi acaba diyerek. Hani empati yapıyorsun ya buna da yap işte. Bak bakalım bunu ardında hüsn-ü zan mı yoksa sui zan mı var? Sui zan yapacak olsam konuna hiç yazmazdım zaten. Beni buranın ahalisi az çok bilir, ben öyle çok yazmam.

Gerçi tüm bunları "toxic arkadaşlık" yapan birine yazarak ben neyin peşindeyim bu da tartışmaya açık bir konu.

Konuyu mümkünse çorba etmeyelim. Uzattıkça uzatacaksınız, başladı ufaktan uzun uzun yazılar.

Başta arkadaş evet abartmış kötü niyet yoktu da tamam yeter be beyler.

@revanxx Sen şimdi iyi bir görme ve okuduğunu anlama kabiliyetine sahip bir vatandaş olarak yazdıklarımızı bir oku bakalım atar yapmadan da bir karara var bakalım. Biz burada kaç kişi senin kötülüğünü mü yoksa iyiliğini mi istiyoruz?

Bana bu cümle yazılsaydı böyle bir konuda biraz kendimi de sorgulardım, ulan adam haklı olabilir mi acaba diyerek. Hani empati yapıyorsun ya buna da yap işte. Bak bakalım bunu ardında hüsn-ü zan mı yoksa sui zan mı var? Sui zan yapacak olsam konuna hiç yazmazdım zaten. Beni buranın ahalisi az çok bilir, ben öyle çok yazmam.

Gerçi tüm bunları "toxic arkadaşlık" yapan birine yazarak ben neyin peşindeyim bu da tartışmaya açık bir konu.

Kimseye toxic arkadaşlık yapmadım anladım ki bahsettiğim konudan gelip alıntı yapmışsın toxic arkadaşlığa dönüştü yazdım da sen niye her şeyi yanlış anlayıp duruyorsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı