240W güç kaynağına ekran kartı önerisi

2. el bilgisayar parçası özellikle ekran kartı sıkıntılı iş elektronik de sıfır alınır. Ucuz geliyor diye yapmayın iyiliğiniz için diyorum.

Hocam çoğu ilan temiz kullanılmıştır sorunu yoktur yazıyor?

2. el bilgisayar parçası özellikle ekran kartı sıkıntılı iş elektronik de sıfır alınır. Ucuz geliyor diye yapmayın iyiliğiniz için diyorum.

İkinici el mantıklı bir şey ama garantili veya güvenilir satıcıdan almak gerekiyor. Çoğu insanın sıfır almaya durumu yok. Siz karşılayacaksanız buyurun alın arkadaşa.

Hocam çoğu ilan temiz kullanılmıştır sorunu yoktur yazıyor?

Tamam fakat şans işi. Kaç tane öyle böyle temiz diye alıp 2 yıl geçmeden elinde kalan tanıdığım var. Az daha ekle sıfır al fıstık gibi. Hem risksiz hem daha tatlı olur.

İkinici el mantıklı bir şey ama garantili veya güvenilir satıcıdan almak gerekiyor. Çoğu insanın sıfır almaya durumu yok. Siz karşılayacaksanız buyurun alın arkadaşa.

Triple olmuyor o iş. Bir de sizler gibi 2. El alıp elinde kalan çok var. Kalmayabilir fakat şans işi. Sıfır al hiç risk yok garantili ve daha güzel olur. Siz 2.el sistem toplayın.

Hocam biriktirdiğim harçlıklarla düşünüyorum o yüzden 2.el istedim gerçi Hepsiburada N11 gibi yerlerde 2000TL-1000TL arası yazıyor bilemiyorum hocam çok kararsız kaldım.

Hocam biriktirdiğim harçlıklarla düşünüyorum o yüzden 2.el istedim gerçi Hepsiburada N11 gibi yerlerde 2000TL-1000TL arası yazıyor bilemiyorum hocam çok kararsız kaldım.

GT 1030 zaten az güç çeken bir kart sorun olmaz 2. Elde ama GDDR5 modeli almaya dikkat edin.

GT 1030 zaten az güç çeken bir kart sorun olmaz 2. elde ama GDDR5 modeli almaya dikkat edin.

Hocam benim bilgisayarın GDDR5 desteklediğini nereden bileceğim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı