Selamlar. Evimde Türk Telekom'un yalın 24 Mbps interneti var. Bu internet hizmeti için aylık 169 TL ödüyorum. Fatura detaylarına baktığım zaman 149 TL paket ücreti, 20 TL ise diğer ücretler adı altında ücret aldığını gördüm. Kampanya değiştir kısmına baktığımda aynı fiyata 100 Mbps yalın internet var. Paket değiştirme kısmından ise yine aynı fiyata 50 Mbps yalın internet var. Birkaç sorum olacaktı.
1- Kampanya kısmından 100Mbps'e veya paketler kısmından 50 Mbps'e geçersem faturam mevcut olandan yukarı miktar gelir mi? Çünkü ailemi hızı değiştirmeye ikna edemedim, faturanın olandan yüksek gelmesini istemiyorlar.
2- Yaklaşık 6-7 yıldır internet müşterisiyim. Kampanyalar kısmındaki tarifelerden yararlanabilir miyim? Yoksa o bölüm sadece yeni müşteriler için mi?
Biraz karışık oldu farkındayım kusuruma bakmayın
Yardım ederseniz çok minnettar olurum.
1- Kampanya kısmından 100Mbps'e veya paketler kısmından 50 Mbps'e geçersem faturam mevcut olandan yukarı miktar gelir mi? Çünkü ailemi hızı değiştirmeye ikna edemedim, faturanın olandan yüksek gelmesini istemiyorlar.
2- Yaklaşık 6-7 yıldır internet müşterisiyim. Kampanyalar kısmındaki tarifelerden yararlanabilir miyim? Yoksa o bölüm sadece yeni müşteriler için mi?
Biraz karışık oldu farkındayım kusuruma bakmayın
Son düzenleyen: Moderatör: