25.000 TL i7 6700K Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
GTA 5 açar mı FPS testi ne veriyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz burada görmemişlik, ego tatmini falan derken arkadaş muhtemelen bir elinde viskisi diğer elinde purosu ile bize 25 bin liralık bilgisayarından bakıp kıs kıs gülüyor :)

Arkadaşın geçmiş mesajlarına baktım her konuda "bende iki tane GTX 980ti var SLI kullanıyorum :p" yazmış. Şaka gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgilendirme veya görgüden olabildiğince uzak olan bir konu olduğu açık. Daha fazla yorum yapmaya gerek yok, yöneticiler gerekeni yapacaktır.

Siz burada görmemişlik, ego tatmini falan derken arkadaş muhtemelen bir elinde viskisi diğer elinde purosu ile bize 25 bin liralık bilgisayarından bakıp kıs kıs gülüyor :)

Arkadaşın geçmiş mesajlarına baktım her konuda "bende iki tane gtx980ti var sli kullanıyorum" yazmış. Şaka gibi ahsdjasdasda
Gulsun kardesim bizim de parayla alamadigi karakter ozelliklerimiz gelismis biz de ona guluyoruz.

O değilde 2x 980 SLI'ı olmasına rağmen u forumda GT 430'lu, GTX 260'lı, hatta Amd 3400'lü arkadaşlarla aynı forumda yani onun 2x sli olması nedeniye onun bizden üstün olduğunu sanıyor sanırım, kardeş asıl senin yaptığın aptallık(kusura bakmayın beyler) eğer bu kadar havan varsa bas git Titan x'li 980'li forumlara burada kimse birbirine hava atmıyor şu ekran kartım var diye! (Sen hariç)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı