SuzuyaJuzo
Centipat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba. 1-2 hafta içinde kendime bir oyuncu bilgisayarı almak istiyorum. 25-30 bin TL arası bir bütçem var. Hazır sistem veya toplama kasa olur. NVIDIA veya AMD hiç fark etmez yeter ki verdiğim paraya değecek güzel bir sistem olsun. Genelde FPS oyunları oynarım ama güzel bir sistem aldıktan sonra hikayeli oyunlar da oynayacağımı düşünüyorum. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
Sistemin yanına da şu monitörü almayı düşünüyorum sizce nasıl?
www.akakce.com
@Slippin Jimmy0 hocam yardımcı olur musunuz daha önce topladığınız bir sistemi görmüştüm hoşuma gitmişti. Güzel bir hazır sistem öneriniz varsa oda olur.
Sistemin yanına da şu monitörü almayı düşünüyorum sizce nasıl?
AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
@Slippin Jimmy0 hocam yardımcı olur musunuz daha önce topladığınız bir sistemi görmüştüm hoşuma gitmişti. Güzel bir hazır sistem öneriniz varsa oda olur.
Son düzenleme: