25-30 bin TL üniversite ve Office programları için laptop tavsiyesi

Bütçe
25000-30000TL

belali1

Femtopat
Katılım
31 Ekim 2023
Mesajlar
4
25-30bin TL bandında hem üniversite için genel olarak c/c++ için hem Office programları için kullanabileceğim bir laptop önerisini istiyorum. SSD'si olan 16 GB RAM ve iyi bir Intel işlemcisi olan öneriniz varsa çok iyi olur. 30 bin TL'yi geçmeyecek şekilde yanında dizi video ders yapabileceğim bir şey olması lazım. Hem okulda rahat kullanabileceğim hem eve geldiğimde rahat bir şekilde ders ve yazılım yapmaya devam edebileceğim. Önerilerinizi bekliyorum.
 
Bu durumda bir Macbook sizin için ideal olacaktır hocam. Hatta muhtemelen en ideali olacaktır. Çeşitli thinkpadlere de göz gezdirebilirsiniz tabi ki fakat M1 bir Macbook 32000 tl civarında bir fiyata sahip ve bu fiyatı hak ediyor açıkçası. Bunun dışında:



İkisi arasında bir seçim yapabilirsiniz ancak yine de tabiri caizse bir bilene sorun derim :D
 
Bu durumda bir MacBook sizin için ideal olacaktır hocam. Hatta muhtemelen en ideali olacaktır. Çeşitli Thinkpad'lere de göz gezdirebilirsiniz tabii ki fakat M1 bir MacBook 32000 TL civarında bir fiyata sahip ve bu fiyatı hak ediyor açıkçası. Bunun dışında:



İkisi arasında bir seçim yapabilirsiniz ancak yine de tabiri caizse bir bilene sorun derim :D

Bir bilen değilsen zaten niye en başında yorum yapıyosun ki hahahahaah şaka gibi ya.
 
Efendim ben Allah değilim. Benden daha iyi bilenleri kasıt etmiştim orada. Başka fikirlere de açık olsun yani.
 
Efendim ben Allah değilim. Benden daha iyi bilenleri kasıt etmiştim orada. Başka fikirlere de açık olsun yani.

Hahahaha Allah olup olmamanla bir alakası yok konunun googlea iki dakika yazıp bulacağın bilgiye bu adamda ulaşabiliyor zaten yardımcı olayım derken köstek oluyosun bir nevi belki bu işte daha bilgili biri zaten biri yardımcı olmuş diyerek geçmişte olabilir ilk mesajınızdan yani gereksiz polemiğinde bir anlamı yok anlaması zor bir şey değil söylediğim şey ayrıyeten başka fikirlere sen söylemesen açık olmayacaktı sanki adam :D
 
Anlama güçlüğünüz mü var? Arkadaşın ihtiyaçlarına uygun olan laptoplara göz gezdirdim ve bulduğum iyi fiyatlı 2 laptop modelini kendisine tavsiye ettim. Ardından ise belki daha iyi modeller olabileceği ve benim görememiş, gözden kaçırmış olabileceğim ihtimalini düşünerek kendisine başkalarına da sorun dedim? Tez mi yazıyoruz Technopat'ta dostum? Ben kendi bildiğim kadarıyla yardımcı oldum, başkası kendi bildiği kadarıyla yardımcı olur. Eğer düşünceniz her konuda üst düzey bilgiye sahip birinin konuşması ise komple kapatalım Technopat'ı sadece Recep abi falan mesaj yazsın sorulara. Mantığa bak.
 

Geri
Yukarı