Vınnnn
Hectopat
Hocam bu sistem 46 bin etmez.
İlk atıldığında sanki 27 bindi. Doğru hatırlıyor isem vatan biraz sapıtmış herhalde.
Hocam bu sistem 46 bin etmez.
Hocam bu nasıl zam.Tamam Türkiye'deyiz ama bu fazla.İlk atıldığında sanki 27 bindi. Doğru hatırlıyor isem vatan biraz sapıtmış herhalde.
Hocam önerim 2.el , yarı fiyatına sıfırından daha iyi toplarsınız.Arkadaşlar bütçe 25.000 TL civarında. Çok zorlarsak 30.000 TL'ye çıkabilirim, zorunda olmadıkça çıkamam. (27.000 - 28.000 TL sistemler tercihimdir.)
Kullanım olarak genel, oyun ağırlıklı olacak. Bu fiyat bandında sistem önerebilir misiniz? Ekran kartı zorunluluğu yok. AMD veya NVIDIA olabilir. İşlemci tarafında öncelikli AMD olmalı. Fakat AMD eşdeğeri Intel işlemci varsa olabilir.
Şimdiden öneride bulunan herkese teşekkürler.
İlk atıldığında sanki 27 bindi. Doğru hatırlıyor isem vatan biraz sapıtmış herhalde.
Hocam 2.el toplamanızı öneririm.İstediniz kartlar nedir?17k fiyattaydı. Hatta 25k öneri istemişim, 17k sistem attı diye kızmıştım.46k edecek zam nedir ya?
2. el düşünmüyorum maalesef. Düşünceniz, öneriniz için teşekkürler.Hocam 2. el toplamanızı öneririm. İstediniz kartlar nedir?
Peki ama 0 fiyatları pek içaçıcı değil.2. el düşünmüyorum maalesef.
Türkiye'de hangi sistemin fiyatı normal düzeyde? Yapacak bir şey yok maalesef. Sistemi kendime toplamadığım için seçeneklerim bol değil.Peki ama 0 fiyatları pek iç açıcı değil.
17k fiyattaydı. Hatta 25k öneri istemişim, 17k sistem attı diye kızmıştım.46k edecek zam nedir ya?
Arkadaşlar bütçe 25.000 TL civarında. Çok zorlarsak 30.000 TL'ye çıkabilirim, zorunda olmadıkça çıkamam. (27.000 - 28.000 TL sistemler tercihimdir.)
Kullanım olarak genel, oyun ağırlıklı olacak. Bu fiyat bandında sistem önerebilir misiniz? Ekran kartı zorunluluğu yok. AMD veya NVIDIA olabilir. İşlemci tarafında öncelikli AMD olmalı. Fakat AMD eşdeğeri Intel işlemci varsa olabilir.
Şimdiden öneride bulunan herkese teşekkürler.
Biraz özelleştirme ile 4060 Ti 16 GB, 32 GB RAM'li sistemi 28-29 bine alabilirsiniz.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.