25.500 TL'ye S24 FE alınır mı?

Er4Nq

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar S24 FE almayı düşünüyorum fakat fiyatı son günlerde biraz arttı. Şu an en ucuz 25.499 TL, Amazon'da sizce almalı mıyım? Ya da biraz daha beklersem düşer mi? Daha yüksek bir bütçeye çıkamam. Bu fiyatın altında daha iyi bir telefon var mı? Benim için önemli özellikleri kamerası, kablosuz şarjın bulunması ve iyi bir yazılımı olması.

Arkadaşlar S24 FE almayı düşünüyorum fakat fiyatı son günlerde biraz arttı. Şu an en ucuz 25.499 TL, Amazon'da sizce alınır mı? Ya da biraz daha beklersem düşer mi? Daha yüksek bir bütçeye çıkamam. Bu fiyatın altında daha iyi bir telefon var mı? Benim için önemli özellikleri kamerası, kablosuz şarjın bulunması ve iyi bir yazılımı olması.

Alınır. Fiyatının düşmesini beklemeyi pek mantıklı bulmuyorum.

Arkadaşlar S24 FE almayı düşünüyorum fakat fiyatı son günlerde biraz arttı. Şu an en ucuz 25.499 TL, Amazon'da sizce almalı mıyım? Ya da biraz daha beklersem düşer mi? Daha yüksek bir bütçeye çıkamam. Bu fiyatın altında daha iyi bir telefon var mı? Benim için önemli özellikleri kamerası, kablosuz şarjın bulunması ve iyi bir yazılımı olması.
Alınır. S25 FE gelicek yakında, isterseniz onu bekleyin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı