1+1 atakum civarında tek başıma yaşamak istiyorum. Yavru doberman alma planım da var. Sizce yeterli olur mu?
Nereden baksan asgari ücret aslında samsunda martı tag varsa ve gerekli şartları karşılıyorsanız tag yapın aylık 50-60 bıraktığı söyleniyor.
Hocam kiraysa zorlanabilirsiniz 1+1 ev kiraları en az 15 civarı kalıyor zaten 10 bin köpeğin masrafı sizin masrafınız faturalar deyince pek bişey kalmıyor geriye1+1 atakum civarında tek başıma yaşamak istiyorum. Yavru doberman alma planım da var. Sizce yeterli olur mu?
Samsundayım martı tag yok maalesef.
Kirada mı oturacaksınız yoksa satın alma mı?
Hocam kiraysa zorlanabilirsiniz 1+1 ev kiraları en az 15 civarı kalıyor zaten 10 bin köpeğin masrafı sizin masrafınız faturalar deyince pek bir şey kalmıyor geriye.
Kira.
8.500 civarına hoş evler buldum aslında.
Sahile yakın yerlerde bulman zor daha çok yukarılara doğru evler daha uygun oluyor, ama onlarda da ulaşım sıkıntısı çekebilirsin motor veya araba alırım dersen 10 bin civarına bulabilirsin sanırım.
Doğalgaz olmamasını problem etmezsen bayağı güzel daire.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.