Basileus00
Yoctopat
Daha fazla
Merhaba laptopuma 2. ekran olarak monitör bakıyorum lakin daha iyi bir şey bulursam. Tek ekran halinde de kullanabilirim. Laptop modelim: Acer Predator Helios Neo 16 PHN16-71 ( 13700 HX, 4070 Mobile) (165 Hz, 3 ms, 2K)
Oynadığım oyunlar Warframe, Genshin Impact, CS:GO, Valorant, RDR2, the Beast,
FPS tarzı kadar hikaye bazlı oyunlarda tercih ediyorum.
Monitör için 20 - 25k çıkabilirim.
Lakin gerek var mı bunun çıkmazındayım.
Kullanıcı profilim için ne önerirsiniz?
Kendi bulduğum alternatifler:
Samsung G65B: Sitede çok fazla öneriliyor. VA panali kaliteli olduğu için, aslında hikaye oyunları için mantıklı geliyor.
AOC Q27g4zr: Öneriliyor lakin tüm detaylarını bilmiyorum.
ASUS TUF VG27AQML5a: İlk baktığım model buydu lakin burada rehberlerde öğrendiğim, paneli kalitesizmiş.
Xiaomi G PRO 27i: Mini LED gel beni al diyor lakin kırmızı renk problemi ile ilgili sürücü problemi varmış. Nasıl çözebilirim bilmiyorum.
Dell AW2625D: Büyük abi, bütçe sarsıcı ama değer mi bilmiyorum.
Söylediğim modellerin makası açık farkındayım lakin bu durumda F/P ve görsel kalite için ne önerirsiniz? Tek sefer alıp uzun kullanmak istiyorum.
Biraz dert yanmak gibi oldu ama önerilere açığım, şimdiden teşekkürler.
Oynadığım oyunlar Warframe, Genshin Impact, CS:GO, Valorant, RDR2, the Beast,
FPS tarzı kadar hikaye bazlı oyunlarda tercih ediyorum.
Monitör için 20 - 25k çıkabilirim.
Lakin gerek var mı bunun çıkmazındayım.
Kullanıcı profilim için ne önerirsiniz?
Kendi bulduğum alternatifler:
Samsung G65B: Sitede çok fazla öneriliyor. VA panali kaliteli olduğu için, aslında hikaye oyunları için mantıklı geliyor.
AOC Q27g4zr: Öneriliyor lakin tüm detaylarını bilmiyorum.
ASUS TUF VG27AQML5a: İlk baktığım model buydu lakin burada rehberlerde öğrendiğim, paneli kalitesizmiş.
Xiaomi G PRO 27i: Mini LED gel beni al diyor lakin kırmızı renk problemi ile ilgili sürücü problemi varmış. Nasıl çözebilirim bilmiyorum.
Dell AW2625D: Büyük abi, bütçe sarsıcı ama değer mi bilmiyorum.
Söylediğim modellerin makası açık farkındayım lakin bu durumda F/P ve görsel kalite için ne önerirsiniz? Tek sefer alıp uzun kullanmak istiyorum.
Biraz dert yanmak gibi oldu ama önerilere açığım, şimdiden teşekkürler.