- Makaleler
- 6
Pek iyi bir his değildi diye hatırlıyorum. 
@XEfe.Bey, dizi izlemeye açıkçası çok vaktim olmuyor. O konu hakkında yorum yapamayacağım o yüzden.
Pek iyi bir his değildi diye hatırlıyorum.![]()
Öyle olmuyor kendi paranı çar çur etmek zor geliyor nasıl kazandığını bildiğinden.
Nasıl bir darbe?Bu söz çok doğru ya, 25'e girdikten sonra bir şeyler oldu bana. Daha kötüsü daha iki gün önce bir darbe daha yedim hayattan.
25'de yediğin hurmalar 45'de bir yerlerini tırmalar. Gençliğin ne kadar sağlıklı geçerse yaşlılığın da öyle ilerler. Sağlıklı beslen, fast food haftada bir yenebilir.Bu dediklerin inşallah olur abiEkonomik bağımsızlığımı kazanayım her gün Popeyes, Pringles, magnum yiyeceğim.
25'de yediğin hurmalar 45'de bir yerlerini tırmalar. Gençliğin ne kadar sağlıklı geçerse yaşlılığın da öyle ilerler. Sağlıklı beslen, Fast food haftada bir yenebilir.
Fast fooda gerek yok ki zaten.25'de yediğin hurmalar 45'de bir yerlerini tırmalar. Gençliğin ne kadar sağlıklı geçerse yaşlılığın da öyle ilerler. Sağlıklı beslen, fast food haftada bir yenebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.