250 TL klavye mouse seti

• Konuyu başlatan DGDev
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 99
  • Görüntüleme 3.835
Alınabilir tabii ki lakin diğer atılan marka ve modellerin yanında o modelin iyi olduğunu düşünmüyorum.
Fiyatını hak etmiyor o model zaten. Pahalı.
Arkadaşımızın konusu herhalde çözülmüş bende bir şey sormak istiyorum, 150 TL'ye kadar klavye oyuncu olacak öneri var mıdır?

Yok yok evet çok iyi Bloody. Hele o mouse muazzam.

Millet olarak kendi kullandığımız, para verdiğimiz ürünleri babamızın malıymış gibi övmeyi bırakacağımız günü dört gözle bekliyorum.

Bloody'nin de her marka gibi iyi ve kötü ürünleri var, ama o mouse kötü kardeşim. O para o mouse için fazla. Kendin kullanıyorsun diye god like bir şey olmuyor yani. O fiyata kötü işte arkadaşım.

Yok yok evet çok iyi Bloody. Hele o mouse muazzam.

Millet olarak kendi kullandığımız, para verdiğimiz ürünleri babamızın malıymış gibi övmeyi bırakacağımız günü dört gözle bekliyorum.

Bloody'nin de her marka gibi iyi ve kötü ürünleri var, ama o mouse kötü kardeşim. O para o mouse için fazla. Kendin kullanıyorsun diye god like bir şey olmuyor yani. O fiyata kötü işte arkadaşım.

Eh tamam reddragon mudur nedir onu alsın madem :) ama 1 sene sonra bozulursa bir şey olursa tuşları içeri kaçarsa bu foruma gelmesin yakalarım onu :).
Ha bu arada Everest'te alabilir Rampage'de :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı