250 TL modem önerisi

Makaleler
6
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Hazır Taahhüt bitiyorken ISS değiştireyim diyorum. Kablo net ve Türknet beni cezbediyor ama çok sorun yaşanıyormuş. Aklımda bir tane daha var ama hatırlayamadım. TTNET 16 Mbit paket kullanıyorum ve 65 TL fatura geliyor. Modem olarak TD-W8901G1 isimli modem kullanıyorum. ADSL2 ( yüksek ihtimalle VDSL.) var ama ethernet portu bozuk. 250 TL bandında modem önerisi olursa iyi olur ama şirketin taksitli modemi olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır Taahhüt bitiyorken ISS değiştireyim diyorum. Kablo net ve Türknet beni cezbediyor ama çok sorun yaşanıyormuş. Aklımda bir tane daha var ama hatırlayamadım. TTNET 16 Mbit paket kullanıyorum ve 65 TL fatura geliyor. Modem olarak TD-W8901G1 isimli modem kullanıyorum. ADSL2 ( yüksek ihtimalle VDSL.) var ama ethernet portu bozuk. 250 TL bandında modem önerisi olursa iyi olur ama şirketin taksitli modemi olabilir.

Şahsen evde, işte, diğer evde bu modemi kullanıyorum. Açıkçası memnunum. QoS ayarı konusunda da başarılı bir modem. Nadiren doluluktan kendini resetliyor ama sorun görmedim şimdiye dek. Isınma sorunu yok, çok nadir kendini kapatmadan kilitlendiğine şahit oldum, memnunum...

50TL kadar aşıyorum istediğin fiyatı ama yine de aklımda olunca söyleyeyim dedim, belki düşünürsün.

Onun dışında TürkNet'i bu dediğim yerlerde kullanıyorum ve çevreme de öneriyorum...

Sorun yaşamadım mı? Yer yer yaşadım ama çözüm konusunda verimli çalışıyorlar.

Hele onların kendi altyapıları varsa bulunduğun yerde süperler...

Onun dışında dediğim gibi olay altyapıda biter...

Eğer sorunsuz, iyi bir altyapın varsa kotasız internet tertemiz bir şey... Kaç zaman oldu bilmiyorum kota olayını unuttum :D Bazen ailecek kullandığımız zamanlarda inanılmaz kullanım istatistiğimiz çıkıyor :D Yani ben olsam üstüne para isterim o kullanıma :D

Özetle: Altyapınız iyiyse, TürkNet'i öneririm. Müşteri hizmetleri konusunda hata yapmışlardı hala daha yok diye biliyorum... Twitter üzerinden yardımcı oluyorlar ama eğer geçersen aklında bulunsun. TürkNet'ten destek kaydı aç veya açmasan da yardımcı olurlar, ister açtıysan o kodla, ister DM'den ilettiğin abone numaranla, telefonunla yardımcı olurlar.

Uzun süreler alabildiğin en yüksek hızı ADSL/VDSL fark etmeden 60TL'ye satmışlardı. Ben güzel bir zam bekliyordum adamlar 65TL yaptı, ben de şaşkınım, batmamalarını diliyorum :D

Sonradan aklıma geldi: Yoğun saatlerde gelen toplam hızda düşüşler olabiliyor onu belirteyim ama ben bunu TTNET'te de, Süperonline'da da gözlemledim. Yine de bilginiz olsun, bazı günlerde 1-3 saat arası bir dilim oluyor bu. Yalnız kullanımda çok anlaşılmaz ama çoğul kullanımda hissediliyor.

Son düzenleme:
ASUS DSL-N16 300Mbps Kablosuz VDSL/ADSL Modem Router | ITOPYA bunu incele ben de bunu kullanıyorum: TP-LINK TD-W8961N 300Mbps Kablosuz N ADSL2+ Modem Router | ITOPYA

Tp-Link'i değil de Asus'u çok methediyorlar...
QoS ayarları, çok kişinin kullanımı, modemin performansı, genel durumu nasıl acaba?
Gerçekten söylendiği kadar başarılı mı bu modemleri Asus'un?
Çünkü bazı modemleriyle çığır açtığını biliyorum ama bu tip olan modemlerini hiç kullandım...

Bir ASUS DSL-16 kullanıcısı olarak memnun değilim. Alternatif TP-Link modellerinin daha iyi özellikleri var. Wi-Fi çekim alanı ve stabil bağlantı konusunda sorun yaşadım. Bu yüzden TP-Link modellerini tavsiye ederim. Bütçenizi biraz aşarsanız, uzun süre dayanacak cihazlar alabilirsiniz. 5GHz desteği olan ürünler daha mantıklı bir seçim olur.

Bir ASUS DSL-16 kullanıcısı olarak memnun değilim. Alternatif TP-Link modellerinin daha iyi özellikleri var. Wi-Fi çekim alanı ve stabil bağlantı konusunda sorun yaşadım. Bu yüzden TP-Link modellerini tavsiye ederim. Bütçenizi biraz aşarsanız, uzun süre dayanacak cihazlar alabilirsiniz. 5GHz desteği olan ürünler daha mantıklı bir seçim olur.

Anladım...

Modem konusunda biraz markadan da bağımsız ürün önem kazanıyor.

Benim yukarıda önerdiğim modeme kadar çok modem değişikliğim oldu ve hiçbirinden memnun kalmadım. Bu modemin QoS ayarı sayesinde rahat bir nefes aldım ama daha iyi bir modem de kenarda dursun istiyorum yoksa gün olur bozulursa yine gidip bunu aramam gerekecek :D

Tp-Link'i değil de Asus'u çok methediyorlar...
QoS ayarları, çok kişinin kullanımı, modemin performansı, genel durumu nasıl acaba?
Gerçekten söylendiği kadar başarılı mı bu modemleri Asus'un?
Çünkü bazı modemleriyle çığır açtığını biliyorum ama bu tip olan modemlerini hiç kullandım...
Arkadaşım da var memnundu baya bende de TP-Link var bende memnunum şimdilik.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı