250 TL RGB Klavye ve Mouse Önerisi

Toshirou

Kilopat
Daha fazla  
Yeni bilgisayar topladığım için ona yaraşır bir klavye + mouse almak istiyorum. Kasa da RGB olduğu için klavye ve mouseta da olmasını istiyorum fakat kaliteden de kaçmamak lazım renk için :) Cooler Master MasterKeys Combo gözüme güzel gözüktü fakat kullananların da tecrübesini almak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bilgisayar topladığım için ona yaraşır bir klavye + mouse almak istiyorum. Kasa da RGB olduğu için klavye ve mouseta da olmasını istiyorum fakat kaliteden de kaçmamak lazım renk için :) Cooler Master MasterKeys Combo gözüme güzel gözüktü fakat kullananların da tecrübesini almak isterim.
Daha şikayetçi olanını duymadım görmedim. İlerleyen dönemde mouse değiştirmeni öneririm yine de.

Klavyesi fiyatının son kuruşuna kadar hak etse de faresi hakkında pek bir bilgim yok.

Ama MotoSpeed JD gibi kalitesiz firmaların ürünlerinden kat ve kat daha iyidir. Faresi de alınabilir, ancak çok çok fazla bir beklentiye kapılmayın.

İncelemem mevcut:

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı