250 TL ve altı klavye önerisi

Bütçe
250
Gamepower'la karıştırmayın bu klavyeyi.
Ben 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sorunu yok altı metal (alüminyum)
Klavye altında su çıkarma yerleri var ama denemedim ;)
hissiyat güzel.
Ses hoş ama Blue Switch gibi yani fazla ses çıkarıyor ama benim için sıkıntı olmuyor sesini sevdiğim için kulaklık takarsanız dymuyorsunuz zaten ama yanınızdaki kişinin kafasını ütüleyebiliyor bir süre sonra.
Ben 170 TL iken almıştım ama şimdi biraz zamlanmış indirim kollarsan uygun fiyatttan alabilirsin.

hissiyat güzel.
Ses hoş ama Blue Switch gibi yani fazla ses çıkarıyor ama benim için sıkıntı olmuyor sesini sevdiğim için kulaklık takarsanız dymuyorsunuz zaten ama yanınızdaki kişinin kafasını ütüleyebiliyor bir süre sonra.
Ben 170 TL iken almıştım ama şimdi biraz zamlanmış indirim kollarsan uygun fiyatttan alabilirsin.
Yürü be.

hissiyat güzel.

İşte amacım sessiz olan bir klavye almak :(

Razer atmış bir arkadaş mehanik hissiyatı versin sesi güzel olsun gibi bir isteğin yoksa Razer daha iyi olabilir senin için.

İşte amacım sessiz olan bir klavye almak :(

Bence Razer Cynosa Lite tercih edin. Sessiz bir klavye, kendim kullanıyorum, memnunum. Burada ürünü artı ve eksileriyle anlattım, isterseniz bakabilirsiniz:

Hayırrrrr benim klavyem süperrrrrrrrr.

Lütfen kendinizin düştüğü hataya başkalarını düşürmeyin James Donkey gibi çöp kutusuna logo basıp satan bir firmayı önericeğinize koloroplast çöp torbası önerin en azından James Donkey çöpünü atmakta zorlanmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı