250 TL ve altı klavye önerisi

Bütçe
250
Ben de Trust gxt 840 ile raze Cynosa arasında kaldım Razer şu an 259 TL iken Trust 120 TL gibi bir fiyatta Razer en düşük fiyatı 203'e kadar düşmüş bir daha ne zaman öyle bir fiyata düşer bilmiyorum.

Hocam ikisi de üzmez Razer olan daha iyidir ona şüphe yok fiyatıda fazla aynı oranda ama 15 tatili beklerseniz karne hediyesi diye belki 15 20 TL düşürürler.

Biraz sessiz olursan burada bilenler konuşuyor gidip epeyden en az 200 TL yazıp bulduğun klavyeyi buraya sallama.
Bloody b120 kullandım 3 sene
James Donkey kullandım 1 sene
Sadece Logitech G123 kullanmadım onun da çoğu incelemesini izledim. Yani epey mepey yok.

Ben 240 TL'ye aldım Cynosa Lite'ı. Geçenlerde 230'a kadar düştü fiyatı. Cynosa Lite'ın eksisi ışıkları güçlü değil.

Işıklar benim için pek önemli değil karanlıkta üstündeki harflerin ne olduğu belli olsun yeter Cynosa Lite için bekleyecğeim büyük ihtimalle.

Trust'un klavyesi pek de uzun süreli olamyacak gibi görünüyor ayrıca kendiniz deneyimlemediyseniz uzun süre veya objektif inceleme videolarını izlemdiyseniz boşuna insanları yanlış yönlendirmeyin.
Bir de şeffaf olarak incelemeyen YouTube kanalları var onlar ayrı sıkıntı.

Trust'un klavyesi pek de uzun süreli olamyacak gibi görünüyor ayrıca kendiniz deneyimlemediyseniz uzun süre veya objektif inceleme videolarını izlemdiyseniz boşuna insanları yanlış yönlendirmeyin.
Bir de şeffaf olarak incelemeyen YouTube kanalları var onlar ayrı sıkıntı.

Aynı şekilde zamanında Trust mouse almıştım birkaç aya basmamaya başlamıştı ilk 2 ay ne kadar iyi olsa da uzun süreli kullanımda üzecek deneyim sunuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı