250 TL'ye CS:GO Prime alınır mı?

Selam. Yeni gelen sistemim ile oyunlara yavaştan başladım. Aktif olarak CS:GO'da oynayacağım. Sizce 250 TL'ye Prime almak mantıklı mı?
Alınır, geçenlerde ben de böyle düşünüyordum aldım sonra en az 10 defa 20-30tllik kasa düştü. Ayrıca sürekli oynuyorsan kesinlikle al çünkü hilelerden kurtuluyorsun ve elit bir ortama giriyorsun resmen. Seviyen falan da hesaplanmaya başlıyo değer yani %100. +olarak şunu ekleyeyim 100 saatten az bir sürede düşürdüm bu kasaları. Arkadaşın dediği gibi güncelleme geldiğinde oynarsan çok fazla kazanıyorsun.

Droplardan 250 TL çıkar mı sence ?? Kaç bin saat oynamak gerekiyor.
Niye ? Faceitten 600 liralık item sipariş ettim dün.

Arkadaşlara herhalde her seviye atladığında 50 TL lik kasa çıkıyor. Bize ya 10 kuruşluk çıkartma ya da 20 TL kasa veriyor maximum.
4700 saatim var sadece bir kez 100 liralık p2000 solgun sarı düştü. Onun dışında skin kasa karışık şeyler düştü.

Arkadaşlara herhalde her seviye atladığında 50 TL lik kasa çıkıyor. Bize ya 10 kuruşluk çıkartma ya da 20 TL kasa veriyor maximum.
Bana Bravo kasası düşmüştü. Onun dışında yeni kasalar ilk çıktığında da 2 defa falan rahat düşüyordu. Bende çoktan kendi parasını çıkarttı oyun.

Tek başınıza oynayacaksanız almayın. MM havuzunda oyuncu bile bulmuyor artık FACEİT başlayın Prime istemiyor.

Tek başınıza oynayacaksanız almayın. MM havuzunda oyuncu bile bulmuyor artık FACEİT başlayın Prime istemiyor.
Faceitte çok fazla toxic var şu sıralar berbat geçiyor oyunlar. Bu ay ki Premium aboneliğim bitsin almayacağım bir daha .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı