250 TL'ye fare önerisi



ikiside bu bütçede alınacak mouseler indirim devam ediyorken kaçırmayın derim. Gayet ideal mouse 2 side. Mouse tutma şeklinize göre kararınızı verirsiniz. Boyutları gayet yeterli. Eliniz bir dev eli değil ise.
Razer Viper Mini vs Razer DeathAdder V2 Mini Side-by-Side Mouse Comparison ayrıntılı incelemeye burdan ulaşabilirsiniz.
 
Viper Mini, DeathAdder V2 Mini veya Rival 3.

Teknik noktada Viper Mini ve DeathAdder V2 Mini aynı özelliklere sahip. Kabukları farklı. Rival 3'den teknik olarak daha iyiler diyebiliyorum fakat eminde değilim çok. Bu bütçede alınabilecek en iyi üç üründür kendileri. Daha iyi ürünler indirime girip bu bütçeye düşmedikçe geçerli bu dediklerim.
Hocam fare tutuş şeklim palm sizce bu üçünden en iyisi hangisi yani hangisini almalıyım?
 
Yani elim biraz büyük
Biraz büyükse, DeathAdder V2 Mini yeterli gelecektir. Büyükse Rival 3 yada daha büyük bir fare tercih etmen gerekebilir. Üçü de normalde tam olarak büyük el palm için uygun değil. Fakat bu bütçede DeathAdder V2 Mini. Eğer imkanınız varsa bir yerde bakın DAV2 Mini'ye elinize küçük gelirse, Rival 3 tercih edersiniz. Büyüklük sıralaması;

Rival 3 > DeathAdder V2 Mini > Viper Mini.
 
Rekabetçi bilgisayar oyunlarının yeni yaygınlaşmaya başladığı tarihlerden kalma eski, kalitesiz bir ürünü güncelde tavsiye etmek şakadan fazlası olmamalı.
Kalitesiz demek yanlış olur zamanın efsane mouselarından biridir çok insanın elinden geçmiştir, fakat 2022 de 2015 de çıkan üstelik fiyatı şuan ki viper mini ve da V2 ile aynı olan mouse önermek mantıklı değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı