Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şu anki fiyatları o aralığa düşen ve benim yakın geçmişte kullandığım iki İSS vardı. G*bırnet ve Comnet. İlkinin adını anmak bile yasakmış forumda. Gerçekten de kötü ve 7/24 destek sözleri falan da yalan. Hiç ilgilenmiyorlar. Comnet nispeten iyiydi ama o da tam mutlu edemedi. Başka içine sinen olmazsa bunu deneyebilirsin. Beğenmezsen geçiş yaptırırsın artık. Nasıl olsa taahhüt yok.
Türk Telekom ve Türknet dışında hiçbirisinden memnun kalamadım. Bir de lanet olası M*llenicom var. Ondan daha kötüsü yoktur.
2016-2018 arası TurkNet kullandım. Sonrasında 2018 Ocak'tan beri Netspeed kullanıyorum çok memnunum. Bugün telekomda fiyatları sordum. 100 Mbit tarife modem dahil 24 ay 440 lira fiyat aldım. Netspeed modem dahil aynı tarife 280-290 bandında.