250 W PSU'lu Sisteme İşlemci Önerisi

CrowleyGF

Hectopat
Katılım
13 Aralık 2015
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Daha önceden 250 W PSU için ekran kartı önerisi istemiştim. R7 240'ı önermiştiniz nitekim aldım da gayet iyi çalışıyor kullanıyorum. Şimdi de işlemcisini değiştirmeyi düşünüyorum.
Oynadıgım oyunlar: Crysis 3, Borderlands 2, Payday 2, Left4Dead2, CS: GO, LoL, Dota 2,The Elder Scrolls V:Skyrim, GTA IV, GTA V, Battlefield 3, Battlefield 4.
 
Eğer bütçeniz varsa, o oyunları high ayarlarda iyi bir fps de oynamak istiyorsanız, 500W PSU alarak daha iyi bir sistem toplamalısınız. Parçaları yavaş yavaş alarak da toplayabilirsiniz.
 
Sisteminiz artık çok eskidiğinden yükseltmenizi tavsiye etmiyorum. R7 240 ile Darboğaz yaşamayacağınız için bir süre idare edip yeni sisteme geçmenizi tavsiye ederim.
 
Anakartın 775 pin ve ddr2 ram desteli yeni nesil işlemcileri desteklemiyor bütçene göre anakart , işlemci ve ram seçip üçünü birden değiştirmelisin. Güç kaynağını da 500w gibi birşeyler seçersen iyi olur.
 
Son düzenleme:
Ben farklı bi anakarta mı bakıyorum yoksa sizin mi yanlışınız var. Bu anakarta bildiğim kadarıyla en güçlü Core 2 Extreme qx9770 takılabilir. 136 watt TDP değeri ile PSU nuzu zorlayacaktır. R7 240'a da darboğaz yapmayacaktır. Zira i3 4170 e yakın (%10 daha düşük) bir performansı var. Bulmanız zor olabilir. Bu yüzden Core 2 Quad q9400 sizin için ideal olabilir.

Bu arada şöyle bir sahibinden.com 'a baktım 300 TL ye core 2 extreme q9650 buldum. Yani ucuz fiyata güçlü bir işlemci bulabilirsiniz.

Son olarak benim merak ettiğim bir konu var. Cidden o anakarta 8 GB RAM taktınız mı? Nasıl taktınız? Sitesinde max 4 GB desteklediği yazıyor.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı